8 manieren om de ochtend goed te beginnen

Vrije tijd door Sascha
Soms is het verdomd lastig om de ochtend, laat staan de dag, goed te beginnen. Gelukkig hebben wij een paar fijne tips gevonden die jou gegarandeerd een perfecte ochtend zullen bezorgen. Read & learn!
 
Alleen al de dag beginnen met een knuffel aan je roomie of je lover doet wonderen voor een goed begin van de dag. En zo zijn er nog oneindig veel meer manieren om je dag perfect te beginnen. Lees maar snel verder!


1. Outfit ready
Iedere vrouw kent het wel, de dag is al meteen slecht begonnen als het kiezen van de juiste outfit compleet mislukt. De gouden tip hiervoor: leg je outfit de avond ervoor al klaar. No stress in de ochtend, je kunt het zo aandoen! Want wie wil er nou outfit-stress in de ochtend?
 
2. Lekker sporten
Heb jij er de tijd voor, begin de dag dan met een goede workout in de sportschool (of thuis als dat mogelijk is). Spring daarna lekker onder de douche en wij garanderen je een extreem goed begin van je dag! Van sporten krijg je namelijk hartstikke veel energie.
 
3. Momentje voor jezelf
Neem voor je de drukte van de dag instapt, even een momentje voor jezelf. Bijvoorbeeld tijdens een ontbijtje met verse jus of tijdens het lezen van de krant. Door jezelf in de ochtend eventjes een paar minuutjes terug te trekken, ontspan je en kun je rustig aan je dag beginnen.
 
4. Frisse ochtendlucht
Kun jij kiezen tussen op de fiets naar je werk of met de tram? Pak dan zeker weten de fiets! Een verfrissende douche helpt jou niet altijd door de vroege ochtend heen, maar een fiets doet dat wel. Fietsend de ochtend door is fijn!


5. Ergens naar uitkijken
Ga jij een drukke, toch wel enigszins stressvolle dag tegemoet? Zorg dan dat je later op de dag of in de week iets hebt gepland om naar uit te kijken. Een etentje met je bestie of een date met je lover bijvoorbeeld. Wedden dat de dag zo om is?
 
6. Spread the love
Van een beetje liefde wordt iedereen vrolijk, dus wanneer je de dag begint met het verspreiden van liefde, bezorg je een ander ook een goed begin van de dag. Geef bijvoorbeeld een knuffel aan je lover of wens de tramchauffeur een fijne dag.
 
7. Muziekje erbij
Dat muziek bepalend is voor je mood, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. En wat is er nou fijner dan de dag beginnen met een fijn muziekje op de achtergrond? Terwijl jij je aankleedt en een ontbijtje naar binnen werkt, hoor je op de achtergrond Waylon. Heerlijk!
 
8. Niet snoozen!
Wil jij energievol aan je dag beginnen? Sla dat snoozen dan eventjes over. Van snoozen word je namelijk alleen maar slaperiger en dat is nou precies net niet wat we willen. Stap zodra je wekker gaat meteen uit bed en neem een lekkere (lange) douche.
 
Wat is voor jou de perfecte manier om de ochtend goed te beginnen?