Lifestyle
Lifestyle

Zou jij seks opgeven voor WiFi?

Als je zou moeten kiezen tussen je hele leven lang zonder seks óf je hele leven lang zonder wijn of chocola, dan kiezen verrassend genoeg veel vrouwen voor een leven zonder seks. Hetzelfde geldt voor je smartphone of WiFi. Oeps!
 
Een recente studie, uitgevoerd door Intrepid Travel, biedt een verassende blik op de groeiende technologieverslaving in de Verenigde Staten. Er werden 1.500 volwassenen ondervraagd om uit te vinden hoe extreem deze technologieverslaving inmiddels is geworden.


Ellendig voelen
Guess what… Uit het onderzoek kwam naar voren dat een groot aantal zelfs bereid was hun vrienden voor een maand op te geven om maar WiFi te kunnen hebben. En ook 21% zou seks overslaan voor goede WiFi. Say what?! Veel van de ondervraagden gaven toe ernstig afhankelijk te zijn van apparaten. De gemiddelde volwassene liet weten maar 16 uur zonder hun mobiele telefoon te kunnen. Daarna begonnen ze zich steeds ellendiger te voelen.

Verslaafd
Ook gaven veel mensen toe dat hun mobiele telefoon vrijwel nooit verder dan drie voeten van hen vandaan is. Meer dan een derde (35 procent) van de mensen die ondervraagd werd gaf aan teveel tijd te besteden aan hun mobiele telefoon, laptop of tablet. Bijna de helft (41 procent) zei dat ze ervoor kiezen om bepaalde locaties of evenementen te bezoeken omdat de foto’s hun social media er beter uit zouden laten zien. Om nog niet de spreken over de reacties onder de foto’s.

Top 10
Om maar even de ernst van de telefoonverslaving aan te duiden, is er een top 10 gemaakt met dingen die we op zouden geven in ruil voor een mobiele telefoon of WiFi:

1. Wijn/alcohol
2. Junk food
3. Sporten
4. Zoetigheid
5. Uitgaan
6. Koffie
7. Seks
8. Muziek
9. Televisie/films
10. Friends

Wowie, misschien moeten we toch allemaal maar eens wat gaan doen aan die telefoonverslaving van ons, want dit kan natuurlijk echt niet...
 
Zou jij ook je seksleven opgeven voor een beetje WiFi?