Deze dingen herkennen alleen blonde chicks!

Lifestyle door Sascha
Blonde chicks delen een aantal voordelen, nadelen, situaties en struggles. Het imago van ‘het domme blondje’ bijvoorbeeld, of groen haar na een plons in een zwembad bomvol met chloor. Maar ach, blondes have more fun! That’s a fact. Amen.

 
Hokjesdenkers die alsmaar roepen dat we bij voorbaat al domme blondjes zijn, grijze haren die je niet snel ziet of droogshampoo dat onze grootste vriend blijkt te zijn. Alleen blondines zullen onderstaande situaties herkennen!


Well hello, uitgroei

Als je niet blond bent van jezelf en je je manen blondeert, dan zit je mooi met de gebakken peren als het aankomt op een uitgroei. Die zie je namelijk bij een halve millimeter al zitten…
 
Blondes have more fun
Tja, mensen roepen het, maar de blondjes kunnen deze kreet hartstikke goed beamen. Blonde chicks hebben nou eenmaal more fun. And that’s a fact. Amen.
 
Chloor is verschrikkelijk
Heerlijk hoor, zo’n privé zwembad dat inbegrepen zit bij de villa die je gehuurd hebt op vakantie, maar na een half uur zwemmen kom jij met groen haar het water uit. Zucht…
 
Aandacht it is!
Of je het nou leuk vindt of niet, aandacht krijg je als blondine absoluut. Veel mannen hebben nekpijn van het omdraaien voor blonde vrouwen. Vinden wij niet erg hoor!

Hokjesdenkers

Blondjes zijn niet per definitie dom! Maakt een blonde dame een foutje, dan wordt ze meteen bestempeld als ‘dom blondje’. Op een gegeven moment is het een keer klaar!


Grijze haren? Waar dan?

Breekt de tijd van de grijze haren aan? Mij niet gezien hoor! Bij blonde ladies zijn die grijze haren maar nauwelijks te zien. Hoe fijn is dat!
 
Liever geen roze
Wil je niet op een Barbiepopje lijken, doe dan vooral geen roze aan. Gegarandeerd dat je anders Barbie-gerelateerde opmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgt…
 
Gespleten haarpunten
Helaas zijn blonde haren over het algemeen fijner en daarmee ook meteen brozer. Daardoor breekt of splijt het sneller. Dat is dan weer een nadeel aan het blond zijn.
 
Duur, duur, duur!
Wil jij mooie highlights, een fancy balayage of toch liever low lights? Hartstikke leuk allemaal maar blond haar is nog aardig duur wil je het mooi blijven onderhouden.
 
Lang leve zilvershampoo
Ja, ja, onze lifesaver genaamd: zilvershampoo. Het perfecte middeltje om snel die gele gloed uit je blonde lokken te halen. En het werkt als een tierelier!


En lang leven droogshampoo

Droogshampoo, nog zo’n geniale uitvinding. Vooral voor blonde dames want daarbij zie je de droogshampoo nauwelijks zitten en dat wassen kun je nog lekker even uitstellen.
 
Imago
Niet alleen hebben blondines vaak het imago van een ‘dom blondje’, ook termen als oppervlakkig, sletterig of bitchy komen voorbij. Why! Niet generaliseren please!
 
Lekker zwart
Zwarte outfits zijn nou eenmaal heerlijk om te dragen en ook nog eens heel fashionable. Gelukkig loop je als blondine niet snel de kans om erbij te lopen als een heuse gothic.
 
Geverfd?
Nee ik heb mijn haar niet geverfd! Waarom wordt deze vraag nou nooit eens aan brunettes gesteld? Joehoe! Er worden ook mensen geboren met blond haar hoor!
 
Blond is niet zomaar blond
Onder blond vallen oneindig veel tinten. Asblond, goudblond, honingblond, champagneblond, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Conclusie: blond is mooi.
 
Herken jij je ook zo in bovenstaande situaties?