Wat iedere smeerkees die niet kan eten herkent

Lifestyle door Sabine
Knoeien, het is niet het meest charmante wat je kan doen tijdens het avondeten. Je probeert weleens wat meer beheerst te eten, maar jij valt altijd weer terug. Jij bent een echte knoeikampioen en dat blijkt maar weer uit deze dingen! 
 
De stressvlekken sieren spontaan jouw nek en gezicht wanneer je vriend je uitnodigt om zijn ouders te ontmoeten tijdens een dinertje. Dat gaat ‘m dus niet worden hè. Die eerste indruk zal letterlijk en figuurlijk niet smetteloos worden wanneer ze jouw zien eten. Want eten, dat kan jij niet zo netjes… 
 
Wit trek jij niet aan. Veel te besmettelijk! 
 
Je grootste vijand is pasta Bolognese. Toevallig krijg jij dat altijd voorgeschoteld wanneer wit aanhebt.  O, en chili con carne is ook niet bepaald je beste vriend. 


 
Jij maakt jezelf wijs dat mensen die knoeien, veel lekkerder eten. En dat is ook gewoon zo. 
 
Jij let niet de hele tijd op of je lippenstift nog goed zit. Nee, jij propt het gewoon in je bakkes. 
 
In een restaurant, vraag je meteen of je wat extra servetjes kunt krijgen. Die heb jij wel nodig. 
 
Niet alleen eten is een struggle voor jou, ook drinken kun jij niet zo goed. Het rietje belandt altijd in je neus en niet in je mond en je glas gaat ook heel vaak om. 
 
Je hebt altijd smerige handen omdat je bestek ín je eten viel. 
 
Je bent tijdens het avondeten geneigd een extra setje bestek uit de la te toveren omdat je dat van jou ongetwijfeld laat vallen. 
 
Jij hebt heel wat mooie kleding in je kast hangen die je niet meer aantrekt omdat het je niet gelukt is de vlekken eruit te halen. Zo zonde. 
 
Mensen noemen je regelmatig smeerkees. Maar ja, dat ben je ook. 
 
Wanneer je naar het toilet gaat, zie je altijd een etensveeg op je wang. HOE LANG ZAT DAT DAAR AL? De laatste keer dat je at was toch echt twee uur geleden. Heb jij al die tijd zo smerig rondgelopen. Great. Just great. 
 
Wanneer je opstaat, zie je altijd allerlei kruimels op je stoel liggen. Hoe komen die er nu weer?!
 
Voedsel weet ook altijd op vervelende plekken terecht te komen. Regelrecht in je kruis of boven op je boezem. Fijn hoor. 
 
Wanneer jij ’s avonds je outfit inruilt voor je pyjama, valt er nog weleens wat popcorn op de grond. Dat had dus de hele dag tussen je borsten gezeten. Nou ja, wie wat bewaart heeft wat, toch? 
 
Wanneer jij een koffietje hebt gedronken, loop je altijd rond met een gezellige cappuccinosnor. Die schuimlaag kan jij gewoon niet fatsoenlijk wegwerken. 

Met welk eten knoei jij altijd?