Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Dingen die je herkent als je niet weet hoe je moet flirten

 
De een zat al met jongetjes te flirten toen ze nog met haar luier in de ballenbak zat, maar jij hebt met je 25 jaar levenservaring nog steeds geen idee wat je nu eigenlijk aan het doen bent. Flirten, dat is gewoon niet voor jou weggelegd. 
 
Hoe kan het toch dat jouw vriendinnen mannen binnen een mum van tijd om hun vinger hebben gewonden en jij nog steeds niet weet hoe je überhaupt oogcontact moet maken met de andere sekse. Flirten, jij weet gewoon niet hoe… 
 
Wanneer jij een date hebt (áls je een date hebt), schud jij zakelijk zijn hand in plaats van charmant drie kussen op zijn wangen te planten. Ja, dat had iemand je wel even mogen vertellen dat dat niet de bedoeling is… 
 
Onwetend als jij bent, schud jij ook zijn hand gewoon weer bij het afscheid. 

 
Tijdens het uitgaan, heb jij nooit door dat iemand naar je kijkt. Oogcontact zal een lekkere jongen dus niet jou krijgen. Simpelweg omdat je het gewoon niet doorhebt. 
 
Jij moet altijd zo lang de aanwezigheid van een jongen erkennen dat zijn interesse voor jou al weg is op het moment dat jij eindelijk zo ver bent. 
 
Wanneer een man op jou afstapt, ga je er vaak vanuit dat hij wat wil weten over een van je vriendinnen. 
 
Jij weet nooit hoe je leuk kunt reageren op een vlotte openingszin. Wat je dan maar doet? Je lacht je tanden ongemakkelijk bloot. 
 
Een gesprekje gaande houden met iemand die je aantrekkelijk vindt, vind jij heel erg moeilijk. Waar moet je het over hebben? 
 
Je weerhoudt jezelf altijd van het flirten door smoesjes te bedenken. Die jongen op wie jij je oog laat vallen, zal ongetwijfeld al een vriendin hebben. 
 
Of misschien valt hij ook wel op mannen. 
 
O, en die daar valt overduidelijk niet op jou. Die is veel te knap voor jou. Je zou je alleen maar nog ongemakkelijker voelen. 
 
Je vriendinnen geven je continu tips hoe je moet flirten, want ook hen is het opgevallen dat jij er niets van bakt. 
 
Open vragen van een leuke man, beantwoord jij vaak met ‘ja’ of ‘nee’.  
 
Jij bent zo hopeloos dat jij nerveus begint te giechelen wanneer jij een complimentje geeft. Kun je nagaan hoe dat gilletje klinkt wanneer hij aanstalten maakt om je te zoenen. Jij bent een brok zenuwen! 


Wanneer je met iemand praat, blijf je maar doorratelen tot je eindigt in een awkward verhaal over jezelf.

Jij probeert awkward silences te vullen met woorden terwijl de stilte tussen jullie helemaal niet awkward was. Maar het nu dus wel is omdat jij maar niet stopt met babbelen.

Jij roept meteen dat je naar de wc moet zodra iemand een gesprekje met je aanknoopt.

Jij voelt je ongemakkelijk in een ruimte waar zich meer mannen dan vrouwen bevinden.

Hints pik je niet op. Wanneer hij voorstelt om buiten een luchtje te scheppen, snap jij niet dat hij even rustig wil praten dus roep jij dat je het binnen nog wel naar je zin hebt. 

Welke dingen doe jij altijd tijdens het flirten?