Herkenbare momenten als je het populaire meisje van de klas was

Lifestyle door Elsemieke

‘On wednesdays we wear pink’, het is misschien wel de meest treffende slogan van jouw middelbare schooltijd. Achtervolgd door een hele squad aan meiden paradeerde je door de school. Yep, jij was sowieso de populairste van de klas.
 
Elke meid op school had stiekem ontzag voor je, al was het alleen maar omdat je aan elke vinger een jongen kon krijgen. Stiekem sigaretten roken in het schooltuintje en urenlang met je vriendinnen de stad in: als je de volgende momenten herkent was je ongetwijfeld de populairste chick van school. 


Party hard
Feestjes waren altijd bij jouw thuis. Je ouders hadden er een hele kluif aan om elk jaar weer die te gekke party te organiseren waar je klasgenoten het nog steeds over hebben. Logisch, want het was héél belangrijk dat iedereen het bij jou thuis naar zijn zin had. Kon je dat vervolgens weer tegen ze gebruiken op school.

Knappe vriendjes
Elke maand had je weer een andere spannende nieuwe lover. De jongens wilden allemaal maar wat graag verkering met zo'n populaire chick. In de praktijk kwam het meer neer op elke keer een andere guy die je aanbad en waarmee je in de pauzes quasi-nonchelant stond te hangen. Maar hé, it was all about zien en gezien worden.
 
Oogje dicht
Er was op school altijd wel iemand die jouw huiswerk voor je deed. De nerds wilden stiekem toch wel graag bij jouw vriendinnenclubje horen, al zouden ze dat nooit openlijk durven toegeven. Ze knepen wel een oogje dicht als jij weer eens driftig hun wiskundesommen zat over te pennen. Ook bij lastige toetsen was er altijd wel een bewonderaar die zijn of haar blad net iets té schuin hield. 


Fashionably late
Op tijd op school komen was haast onmogelijk omdat je het liefste úren deed over een geschikte outfit. Dat was belangrijk! Echt niet dat je voor de dag wilde komen met een gescheurde panty of een niet matchend shirtje, alles draaide om je looks. Daardoor hadden anderen ontzag voor je of benijdden ze je juist. Jouw look was dan ook elke dag om door een ringetje te halen en dat wilde je graag zo houden. 

‘You can’t sit with us’
Stiekem waren ze allemaal bang voor je, maar elke levende persoon op de school wilde maar wat graag dat hun droom om naast jou en je squad te lunchen alsnog uitkwam. Daar moesten ze heel wat boze blikken van jou en je vriendinnen voor over hebben... Om uiteindelijk teleurgesteld naar de andere kant van de zaal af te druipen. Too bad!

Bij welke kliek hoorde jij op de middelbare school?