Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Dingen die je zou moeten doen na een break-up

Je begraaft je in een veilige cocon van een zacht bed, een bucket ijs en een voorraad wijn. Alleen je beste vriendin mag door die bubbel breken. Na een break-up lijkt de wereld even compleet te zijn vergaan, maar it’s getting better! 
 
Niets doet meer pijn dan het einde van de relatie met de liefde van je leven. Mentaal, maar soms voel je het letterlijk in je hele lichaam. Op zo’n moment lijkt het alsof er nooit meer een einde komt aan je ellende, maar life goes on, ook al kun je je dat op zulke momenten nauwelijks voorstellen. Misschien helpen de volgende dingen je over de break-up heen te komen!
Rebound
Als je na je urenlange eet- en huilsessies jezelf bij elkaar hebt geschraapt is er niets mee om je liefdesverdriet tijdelijk on hold te zetten met wat nieuw mannenvlees. Geniet ervan dat je weer op de markt bent, trommel wat vriendinnen op en ga erop uit. Je hoeft echt niet direct je nieuwste lover tegen te komen, maar van een beetje fun wordt niemand slechter.
 
Foute muziek
Sluit het hoofdstuk van jou en je ex met een helder hoofd. Hoe kan je dat nu beter doen door lekker los te gaan op allerlei foute muziek met je vriendinnen? Vraag of ze je willen helpen om die nare herinneringen even voor één avond te vergeten en dans al je zorgen eruit. Blijf jezelf eraan herinneren dat je een leuke meid bent en het beste verdient. You deserve better than him.
 
All by myself
In het begin lijkt het misschien eng, want je probeert krampachtig om niet alleen te zijn. Hoef je tenminste ook niet na te denken. Toch is er niets mis met all by yourself. Het geeft je de gelegenheid om eens goed na te denken wat je nu eigenlijk wil met je leven. Helpt alleen maar als je over een tijdje wél de liefde van je leven tegenkomt. You go girl!
 

Op avontuur
Als jij en je boyfriend een punt achter jullie relatie hebben gezet is dat een goede reden om eindelijk die reis te maken die je altijd al wilde. Je vent had een hekel aan de parelwitte stranden van Curaçao, want hij ging liever op naar de bergen op wintersportvakantie. Zet die pijn van jullie break-up om in iets goeds en boek direct een ticket to the tropics

Eat your heart out
Lette je tijdens de relatie met je inmiddels ex-boyfriend altijd heel precies op de caloriën, kun je dit compleet laten varen zodra de commitment over is. Repen chocolade, bakken ijs en een XL-zak chips, het kan allemaal. Heerlijk om even aan niets anders te hoeven dan jezelf en de voedselvoorraad in je keukenkastje. 

Wat deed jij na een heftige break-up?