De leukste do?s voor een vrijgezellenfeestje

Vrije tijd door Sascha
Stapt jouw bestie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is het uiteraard ook tijd voor een legendarisch vrijgezellenfeestje! De laatste paar dagen van het “vrijgezellenleven” moeten natuurlijk wel even goed gevierd worden.

 
Zo’n single feestje moet wel een beetje origineel blijven en daarom zijn wij op zoek gegaan naar de leukste do’s die je met je besties kunt doen. Van een ontspannende activiteit tot een intensieve workshop. En nee, dan hebben we het natuurlijk niet over piemelskleien of een ordinaire stripper. Hier wat orginele, maar ook ontspannende dingen waar een bruid echt blij van wordt. 


Lekker relaxen

Maandenlang is de bruid al bezig met het plannen van een perfecte trouwdag. Dan is het ook weleens lekker om eventjes heerlijk achterover te leunen en te genieten van een relaxte spa. Tijdens de stilte voor de storm nog eventjes lekker rustig aandoen.
 
Make-up time
Vrouwen blijven nou eenmaal vrouwen, en vrouwen houden over het algemeen allemaal van make-up! Neem de bruid bijvoorbeeld mee naar een visagie workshop waarna je naar huis gaat met een flinke dosis tips en adviezen. Altijd handig!
 
Weekendje weg
Willen jullie groots uitpakken en laat het budget het toe? Ga dan een fijn weekendje weg en neem de bruid mee. Kies bijvoorbeeld voor een grote, mooie stad waar je heerlijk kunt shoppen en eten. Gegarandeerd dat ze met een ontspannen gevoel richting het altaar loopt!

Koken en bakken

Koken werkt stress verminderend en waarschijnlijk kan de bruid dat goed gebruiken na maandenlang de weddingplanner uit te hebben gehangen. Doe een leuke kookcursus! Kunnen jullie daarna lekker jullie eigen creaties opeten onder het genot van een goed wijntje.

 
Speurtocht
Jeugdsentiment! Laten we eerlijk zijn, een speurtocht is en blijft een leuke bezigheid. Ook een leuk ideetje voor tijdens een vrijgezellenfeestje dus! Maak een lijst met de meest hilarische opdrachten door de stad en wij garanderen jullie tranen van het lachen.
 
Fotoshoot
Nog een keer jeugdsentiment! Maar dit keer op een iets professionelere manier. Hoe leuk is het om de vriendschap en de laatste paar “vrijgezellen” uurtjes vast te leggen met een professionele fotoshoot inclusief visagie?
 
Escape room
Je proberen te bevrijden uit een escape room, een activiteit die steeds populairder begint te worden. En spannend dat het is! Een super leuke groepsactiviteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje met de bruid!
 
Pyjamaparty
Dit is stiekem toch wel het allerleukste idee voor tijdens een vrijgezellenfeestje. Geen gek gedoe met gekke kleding op straat, maar gewoon lekker knus thuis een pyjamaparty houden inclusief romantische huilfilms, popcorn, chocola en champagne. Love it!

Wat vind jij nou een echte do voor tijdens een vrijgezellenfeestje?