9x waarom een cabrio the bomb is

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Met de zomer die nu wel héél dichtbij komt staan er allerlei leuke weekendjes weg, toffe festivals en dagjes strand op de planning. We like! Hoe kan je dat nu beter doen dan met de wind in je wapperende lokken? Zonnebril op en gáán!
 
Aan de ene kant blijft een auto een vervoersmiddel, maar met alle mooie snufjes van tegenwoordig is het ook een manier om je catchy side te laten zien. Opel was het daarmee eens en hiervoor ontwierpen ze de lijn Opel ADAM. Zet je zonnebril op, laat de wind door je haren gaan en let it go! Lees hier negen redenen waarom een cabrio absoluut onmisbaar is.  
 
 
1. Een auto met open dak geeft je een gevoel van vrijheid. De kap omlaag, een hippe bril op je neus en je bent ready om van de omgeving te genieten. You go girl!
 
2. Eerlijk is eerlijk, een cabrio is een lust voor het oog. Heb je eenmaal geïnvesteerd in een mooie auto, dan wil je dan natuurlijk wel laten zien aan de rest van de wereld. Met een beetje jaloezie is niets mis. 

3. Verplichte ritjes naar je werk, het wekelijkse bezoekje aan je schoonouders of een simpele route naar de supermarkt worden ineens momenten waar je naar uit kan kijken. Het is een uitgelezen kans om weer eens de wind in je haren te voelen. 
 
 
4. Het grootste gedeelte van de auto’s die in het verkeer rondrijden zijn al zo gewoontjes, maar voor Opel ADAM bestaat normaal niet. Elke ADAM wordt namelijk ontworpen door een ander. Logisch, waarom zou je hetzelfde willen als iemand anders?

5. Als je de trotste eigenaresse bent van een auto met open dak kan je in de zomer lekker bruin worden. Met een gebruinde huid voel je je gelijk een stuk energieker. Zonnebril in je haar en you’re ready to go!

6. Een cabrio rijden is niet per se duurder dan een gewone auto. Als je er toch aan toe bent om met je zuurverdiende centjes een nieuwe bak aan te schaffen, waarom zou je het dan niet gelijk goed doen? In de winter blijft het dak gewoon lekker dicht en in de zomer steel jij de show met je wapperende lokken. 

7. Bij de exemplaren van Opel ADAM kun je je eigen type creëren. Groot gelijk, waarom zou je ook een of andere hype volgen die een ander heeft bedacht als je zelf een trendsetter kunt zijn? 

8. Je kan de airco in de zomer laten voor wat het is. Hoe irritant is het als je een bloedhete auto moet koelen met kunstmatige lucht? Het levert je knallende koppijn op. Dan kun je maar beter de beschikking hebben tot een open dak!

9. Last but not least: je rijdt een auto die niet iedereen heeft en dat doet net wat extra met je confidence. Als je in het bezit bent van een gepersonaliseerde bak van Opel ADAM sla je twee vliegen in één: een uniek exemplaar mét open dak. 

Ben je helemaal weg van ADAM? Dan is een kijkje op de Opel website zeker de moeite waard! 

 
Zie jij jezelf wel zitten met een auto met open dak?