Lifestyle
Lifestyle

Waarom wijn drinken met je vriendinnen het allerleukste is


Wanneer je weer in een relatiecrisis zit of je vriendinnen écht even moet spreken over die nieuwe baan gaat dit standaard gepaard met een flesje wijn. Groot gelijk, het kletst een stuk lekkerder met een glaasje bubbels in je handen!  

Na een lange dag hectische dag op je werk plof je met een glas wijn op de bank neer en kom je daar voorlopig ook niet meer vanaf. Vooruit dan, alleen om je glas bij te vullen! Maar je geniet natuurlijk nog veel meer van zo’n ontspannen momentje als je dat kan delen met je vriendinnen. 
 

 
1. De beste gesprekken komen op gang bij een lekker glas wijn. Of twee. Die irritante persoon die altijd zegt dat je geen alcohol nodig hebt om te ontspannen heeft nog nooit de zin van het leven overdacht met een glaasje (lees: flesje) te veel op. Cheers!
 
2. Op de een of andere gekke manier smaakt een drankje altijd beter als je het met een ander drinkt. Een extra reden dus om je favoriete flesje tot het weekend te bewaren voor je met je squad de stad in gaat. 
 
3. De leukste memories worden niet gemaakt na een paar glazen appelsap, daar kunnen we niet omheen. Je wordt een stuk losser van een lekker rosétje of een ijskoude witte wijn en dat blijkt niet onopgemerkt! Je vriendinnen staan achter je als je eindelijk een move maakt naar die knappe man achter de bar.
 
 
4. Als je het niet bij een paar wijntjes kan houden en je de volgende dag met lichte hoofdpijn wakker wordt is het wel fijn als je niet de enige bent. Samen drinken betekent ook samen een tikkeltje brak wakker worden. En wat is er nu beter dan na een leuke avond met je friends in bed wakker worden? 

5. Hadden we het al over roddelen gehad? En dan hebben we het over die heerlijke lange avondjes waarbij jij en je bestie onder een dekentje alle ins en outs in de vriendengroep nagaan. Wijntje en hapjes erbij, wij zijn guilty!

6. Over lekkere hapjes gesproken, al het eten smaakt nu eenmaal een stuk beter als je er alcohol bij nuttigt. Het is niet voor niets dat wijn oorspronkelijk is bedoeld om wat bij te eten. Blijf je ook een stuk steviger op je benen van staan. Kom maar door met die zoutjes, toastjes en popcorn! 

7. We raken er niet over uitgepraat, koken én wijn drinken gaat nu eenmaal goed samen. Trommel je vaste vriendinnengroepje op en leef je een avondje uit in de keuken. Lachen gegarandeerd, want had niemand je even kunnen vertellen dat je nooit een nieuw recept moet uitproberen als je voor een groep kookt? Oeps. 

 
Goldish Pink 
Met de zomer op de hielen kunnen wij in ieder geval niet wachten op zwoele avonden met een ijskoud glas in onze handen! Die vriendinnen zijn alvast gewaarschuwd. Wij zijn vooral fan van de frisse rosétjes die bij elke gelegenheid gedronken kunnen worden. Hoef je maar één keer flink in te slaan, ideaal! Wijnvoordeel.nl was het met ons eens en bracht een lekker fruitig wijntje met flink wat bubbeltjes erin op de markt. De fles laat een heerlijk popgeluidje horen wanneer je hem ontkurkt. Cheers!
 
Ons momentje
Zoals je stiekem zelf allang wist en je hierboven ook nog eens hebt kunnen lezen is een drankje drinken en stuk gezelliger met leuke mensen om je heen. Dat vinden wij op de redactie nou ook. Niets lekkerders dan na een lange werkweek klinken op een heerlijk weekend. Aan het einde van de vrijdagmiddag wordt de fles Goldish Pink dan ook steevast bij ons aan tafel geopend. Work hard, play hard! Als je een fles hebt besteld ontvang je een voucher met daarop nog €10 die je kan besteden bij je volgende bestelling. Eigenlijk krijg je de eerste twee flessen dus gratis. Vinden we leuk!

Winactie
Ben jij net als wij dol op een goed glas wijn? Dan hebben we iets leuks voor je. Een lekker drankje is natuurlijk pas af wanneer hij goed gekoeld is en daarom verloten wij deze leuke wijnkoeler. Om het af te maken kun je ook shinen met het bijpassende keukenschort! Laat hieronder jouw Goldish Pink-momentje achter en wie weet komt het pakketje jouw kant op!
 

Zie jij jezelf deze zomer wel zitten met een ijskoud glas wijn in je handen?