Lifestyle
Lifestyle

Waarom sportieve mannen enorm sexy zijn

Zichtbare buikspieren, sterke onderarmen en een strakke kont: als het om een sportieve kerel gaat kun je ons echt opvegen. Natuurlijk is het innerlijk ook belangrijk, maar van een gezonde look krijgen we pas echt slappe benen! 
 
Een vent die heel goed met zijn lijf omgaat vinden wij vrouwen echt to die for. Stiekem staat een man die regelmatig in de sportschool te vinden is absoluut op onze wish list. Niet alleen omdat we de show kunnen stelen met zijn looks, maar ook omdat we zijn doorzettingsvermogen wel kunnen waarderen. Een sportieve man is nu eenmaal hartstikke sexy en dit is waarom!
 

Bron
 

Goed zelfbeeld
Hij heeft zelfvertrouwen. Een guy die goed voor zijn lichaam zorgt door regelmatig te sporten heeft hier profijt van doordat hij een positief zelfbeeld opbouwt. En een man die een gezonde dosis confidence uitstraalt heeft absoluut iets sexy’s. Zolang hij maar niet overdrijft en met zijn spierballen gaat zwaaien vinden wij alles best. 
 
Show it
Zijn we eenmaal de trotse vriendin van een sportieve man, dan willen we daar natuurlijk wel mee pronken. No problemo als hij op het strand zijn shirt wil uitrekken. We zijn er eigenlijk wel hartstikke trots op dat hij hiermee het hart van veel chicks op hol laat slaan. Laat die anderen vrouwen maar kijken, in the end gaat hij toch echt met jou mee naar huis. 
 
Prins in de keuken
Misschien is het een aanname, maar een kerel die zijn spieren de liefde en aandacht geeft die ze verdienen zal dit ook doortrekken tot in de keuken. Het zou immers zonde zijn van al dat harde werk als hij vervolgens elke avond op de bank ploft met een afhaalmaaltijd. En laten wij nu net houden van mannen die goed en gezond kunnen koken!
 
 
Beest in bed
Noem het naïef, maar wanneer je een gespierde guy in je bed hebt ga je er onbewust vanuit dat hij wel weet waar hij mee bezig is. Natuurlijk zegt zijn uiterlijk niets over zijn capaciteiten jou te verwennen, maar hij kan het in ieder geval wel lang volhouden. Zijn conditie zegt waarschijnlijk wel wat over zijn vermogen om lekker lang met jou bezig te gaan. ‘Nog een rondje?’ 

Gedreven
Als je een lover hebt die zich regelmatig in het zweet werkt in de sportschool of zich elke dag in het park opdrukt ben je een lucky girl. Dat hij in staat is om doelen te halen en zich telkens weer te overtreffen zegt wel wat over zijn persoonlijkheid. Hij is een echte doorzetter en het is heerlijk om zulke personen om je heen te hebben. 
 
Elkaar aanmoedigen
Eigenlijk willen we allemaal wel een sexy killerbody waar iedereen zijn hoofd voor omdraait, maar het is nu eenmaal hartstikke lastig om gemotiveerd te blijven. Heeft je boyfriend net als jij een sportieve mindset, dan kunnen jullie elkaar samen naar de gym slepen. Een lekker rondje samen hardlopen is goed voor het lijf maar ook hartstikke romantisch! Yep, wij zwijmelen nog even door. 

Wat vind jij zo sexy aan een sportieve vent?