Ze Biecht Op: ?Ik knapte af op zijn teennagels?

Single & daten door Elsemieke
Je kan iemand nog zó ontzettend leuk vinden, er zullen altijd dingen aan hem zijn waar je niet zo blij mee bent. De kunst is dan om zijn imperfecties te accepteren. Alhoewel… “Ik knapte volledig af op zijn lange teennagels.”
 
Kirsten (28): “In de ogen van mijn vriendinnen was ik alweer een eeuwigheid single, dus ze vonden het tijd dat er weer wat spannends in mijn leven zou gebeuren. Ik ben behoorlijk kieskeurig wat mannen betreft, dus ik had niet echt het idee dat er snel weer iets op mijn pad zou komen. Toch kwam het avondje stappen dat mijn vriendinnen voorstelden als geroepen. Eventjes niet nadenken en lekker ontspannen losgaan. Dat ik ook daadwerkelijk een leuke vent tegen het lijf zou lopen had ik nooit verwacht.”


Koppelpogingen
“De girls sleepten me mee naar een tent waar we nog nooit eerder waren geweest. Des te meer kans zou ik hebben om een leuke vent te ontmoeten, was hun motto. Omdat ik steeds nogal lauwtjes reageerden hadden mijn vriendinnen hun koppelpogingen al snel opgegeven en waren ze zelf flink uit hun dak aan het gaan. Toen ik mezelf en mijn pijnlijke voeten achterover liet vallen op de dichtstbijzijnde bank kwam er een knappe guy naast me zitten. Ik had hem al wel eerder gezien deze avond, maar durfde niet echt op hem af te stappen. Daar had hij dus geen moeite mee.”

Flirten
“Ik was zelf niet op hem afgestapt omdat hij mij echt out of my league leek. Met zijn donkere, sprekende ogen en lichtelijk warrig kapsel stelde hij zich voor als Nathan. Verlegen stelde ik me ook voor en we praatten wat over koetjes en kalfjes. Het was wel duidelijk dat hij interesse in me had, want al snel legde hij zijn hand op mijn been en vroeg hij om mijn nummer. Een van mijn vriendinnen had dit onderonsje gespot en over Nathans schouder stak ze haar duim op. Ik gaf me gewonnen, deze cutie kreeg mijn nummer!”
 

 
Blote voeten
“Al de volgende ochtend kreeg ik een berichtje van Nathan met de vraag of ik lekker geslapen had. Vanaf die dag zijn we eigenlijk niet meer gestopt met berichtjes sturen. Na een paar dagen gingen dat gepaard met flirterige selfies of andere foto’s van wat we aan het doen waren. Ik vermaakte me er prima mee en vond het tegelijkertijd ook heel spannend dat ik weer een beetje in the picture was. Tot ik hem een paar dagen later vroeg wat hij aan het doen was. Hij reageerde met een foto waarop hij op zijn bed lag met voetbal op televisie. Dat voetbal was niet het probleem, maar zijn blote voeten waren ook op de foto te zien. Inclusief lange teennagels…"
 
Helemaal afgeknapt
“Ik vertelde al dat ik een beetje kieskeurig ben, maar ik heb pas écht een grote afkeur van voeten. Had hij niet eens het fatsoen om zijn teennagels te knippen?! Daarbij was zijn kleine teentje grote dan de teen ernaast. Ik vond hem écht heel leuk, maar hier knapte ik heel erg op af. Hoe lullig ook, vanaf dat moment werden mijn berichtjes eigenlijk steeds afstandelijker. Nathan begreep er niets van, maar hoe kon ik hem ooit eerlijk vertellen dat ik afgeknapt was op zijn rare voeten en lange teennagels? Uiteindelijk is het contact vanzelf doodgebloed. Mijn vriendinnen begrijpen nog steeds niet waarom ik niet meer met deze cutie heb afgesproken. Ach, ze zijn inmiddels wel gewend aan mijn kieskeurigheid.”

Heb jij ook iets om op te biechten en wil je dat delen met onZe lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar vera@ze.nl!