Seks & relaties / Relaties
Relaties

Wanneer jij en je lover dezelfde humor hebben

Regelmatig rollen de tranen van het lachen over jullie wangen, je hebt standaard make-updoekjes in je tas en geen enkele dag uit jullie relatie voelt als een sleur: het is een feit, jij en mister loverlover hebben dezelfde humor!
 
Dacht je eerst altijd dat je droomman het echt zou moeten hebben van zijn looks, nu weet je wel beter: hij heeft een goed gevoel voor humor. Lucky girl als je een lover hebt die je elke dag aan het lachen maakt. Als je zo’n man aan de haak hebt geslagen dan herken je de volgende dingen zeker wel!
 
 
1. Je vrienden begrijpen jullie grapjes vaak niet. Ze vinden het soms zelfs een beetje irritant dat jij en je vent elkaar maar aan hoeven te kijken of jullie barsten in lachen uit, maar dat maakt je niets uit. Inside jokes all over the place.
 
2. Je boyfriend en jij kunnen urenlang samen op het internet verdwaald zijn. Het is een van jullie favoriete manieren om tijd met elkaar door te brengen. De flauwste filmpjes komen voorbij, maar jullie liggen helemaal in een deuk. Misschien hebben jullie een slecht gevoel voor humor, maar jullie hebben in elk geval veel lol!
 
3. Vriendlief tagt je de hele dag in de gekste plaatjes en elke keer wanneer je je Facebook opent lig je weer in een scheur. Anderen vinden er helemaal niets aan, maar jij rolt zowat om van het lachen als je die gekke dingen in je timeline voorbij ziet komen. Wat is het ook een cutie
 
 
4. Je draagt standaard waterproof mascara als je bij je lover bent, want anders ben je na een uurtje net een soort panda. Je kan er nu eenmaal niets aan doen dat de tranen al snel over je wangen biggelen als je bij hem bent. Gelukkig vindt hij dat hartstikke schattig, anders had je wel een probleem!
 
5. Je kan nooit lang boos blijven op hem. Hoe erg je je ook ergens aan irriteert, als hij een quasi zielig gezicht op zet moet je moeite doen om je lachen in te houden. Je probeert hem te wijzen op zijn fouten, maar als hij je begint te meppen met zijn kussen geef je het al snel op. Kussengevecht!

6. Het komt regelmatig voor dat je collega’s of vriendinnen vragen waarom je zo grijnzend op je telefoon aan het kijken bent. Ze willen ook wel weten wat er zo grappig is. Helemaal niets, je vent stuurt je weer het zoveelste gekke plaatje met bijpassende flauwe tekst. Je moet moeite doen om niet in lachen uit te barsten.

Hebben jij en je boyfriend dezelfde humor?