Seks & relaties / Relaties
Relaties

Voordelen van een vakantieliefde!

Zon, zee, strand en lekkere cocktails. Het perfecte recept voor een heerlijke vakantie en een zinderende vakantielover. In Nederland heb je de ware nog niet gevonden, maar op vakantie? Daar ben je zo in love! 
 
Summer lovin', it happen so fast! John Travolta en Olivia Newton-John zongen het al in de filmklassieker Grease. Maar eigenlijk is het het helemaal niet zo’n ramp dat je vakantieliefde snel weer overgaat. Je hebt geen last van ingewikkelde verplichtingen, onaardige schoonouders en last van miscommunicatie, want dan geef je gewoon de taalbarrière de schuld. Wij hebben de voordelen van een vakantieliefde op een rijtje gezet!
 
Bron
 
Geen druk en verwachtingen
Je weet allebei dat de jullie elkaar na jullie nachtelijke avontuurtjes op het Griekse strand waarschijnlijk nooit meer zullen zien. Heerlijk idee dat je je niet druk hoeft te maken over wederzijde verwachtingen.
 
Geen stress als hij niet reageert
Omdat jullie elke avond met dezelfde groep uitgaan en overdag met gezamenlijk rondhangen bij het strand en het zwembad ben je eigenlijk continu bij elkaar in de buurt. Geen stress over ongelezen berichtjes en onbeantwoorde telefoontjes. Als je hem wilt spreken is het een klein stukje lopen. Wel zo handig, want het internet daar is toch niet al te best. 
 
Optimaal genieten
Juist omdat de vakantieliefde van korte duur is genieten jullie extra van jullie tijd samen. Op vakantie heb je geen last van hoge werkdruk of andere verplichtingen, dus je hebt alle tijd om leuke dingen te doen. En zeg nou zelf, een tropisch eiland is toch ook het perfecte decor voor een mooie liefde?
 

Bron
 
Ultieme vakantiebeleving
Na het zien van Lizzy McGuire The Movie wilde jij niets anders: samen met je Italiaanse lover op een Vespa door Rome rijden. Of wat dacht je van een romantische picknick op een verlaten strandje? Een vakantieliefde en vooral is ideaal, want hij weet alle leuke en bijzondere plekjes. 

Herinnering voor altijd
Voortaan hoef je niet meer weg te zwijmelen bij romantische films. Tijdens een koude winterdag pak je jullie zomerse selfies erbij en voor heel even ben je weer terug in Florence. Ook heb je een leuk verhaal voor later. 

Verleg je grenzen
Op vakantie is het vaak het moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en kom je vaak tot nieuwe inzichten. Thuis val je altijd op foute badboys en daar moet je misschien een keer mee stoppen. Maar op vakantie mag je best nog een keer genieten van het mannelijk schoon inclusief stoute streken. Voordat hij je hart kan breken zit jij alweer in het vliegtuig naar huis. 
 
En mocht je nou echt tot over je oren verliefd zijn of jouw Pablo of Juan? Zie het dan positief in, de komende tijd staan er in ieder geval veel leuke reisjes op de agenda.

Heb jij weleens een vakantieliefde gehad?