Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze vrouw maakte een fantastische huwelijksreis in haar eentje


Maanden kijk je naar de dag waarop jij je lief het jawoord kan geven. Maar na een hectische en fantastische dag, kijk je misschien nog wel het meest uit naar de welverdiende huwelijksreis die al tijden geboekt is. 

Lang is er nagedacht over de perfecte bestemming om jullie wittebroodsweken door te brengen en te genieten van elkaar. Want wat is er nou heerlijker dan met je kersverse echtgenoot op een tropisch eiland te vertoeven?
 

 
Retourtje Griekenland
Dit gold zeven maanden geleden ook Huma Mobin en Arsalaan Sever Butt. Het stel koos ervoor om naar romantisch Griekenland af te reizen. Zon, helderblauwe zee, mooie stranden en heerlijk eten. Dat klinkt tot zo ver zo goed als perfect, toch?
 
Er komt alleen één maar... Puntje bij paaltje lukte het Arsalaan namelijk niet om zijn visum op tijd in orde te hebben. Hoe hij dat voor elkaar kreeg weten wij ook niet, maar zijn huwelijksreis naar Griekenland kon hij op zijn buik schrijven...
 
Hasta la visum!
Wat doe je dan? Samen een weekje thuis op de bank doorbrengen? Voor zijn kersverse echtgenote Huma was dat in ieder geval geen optie. Dit kleine ‘foutje’ van haar man weerhield haar er namelijk niet van om alsnog naar de plaats van bestemming af te reizen. Alleen!
 
Om nog wat extra te benadrukken hoe eenzaam zij zich wel niet voelde, legde zij dit vast op een aantal hilarische selfies.  
 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zou jij doen als je man zijn visum niet voor elkaar had?

Bron: Ballinn'