Dingen die je herkent als je een echte dramaqueen bent

Lifestyle door Elsemieke

Als de dingen niet precies op jouw manier gaan dan krijg je een lichte paniekaanval en van een mug een olifant maken is helemaal jouw specialiteit. Ja hoor, je kan er nu echt niet meer omheen: jij bent een echte dramaqueen

Aan de ene kant ben jij de gezelligste persoon die je op je feestje kan hebben, maar soms worden je vriendinnen weleens gek van je enthousiasme. Logisch, je zit jezelf ook vaak genoeg in de weg met dat enthousiaste gedrag. Het is soms een beetje vermoeiend. Herkenbaar? Dan klinken de volgende dingen je vast als muziek in je oren. 
 

1. Alles moet op jouw manier. Je hebt moeite om de touwtjes uit handen te geven en bepaalt het liefst zelf hoe de dingen gaan.
 
2. Je emoties beleef je heel heftig, zowel de positieve als de negatieve. Je huilt dan ook om het minste of het geringste, of dat nu het overleden achterneefje van je bestie is of een aangereden vogel aan de kant van de weg. 
 
3. Je krijgt meestal wel je zin. Mensen die je goed kennen geven je liever maar meteen gelijk omdat ze weten hoe je kan ontploffen. Je laat nu eenmaal graag met veel bombarie merken dat je gelijk hebt.
 
4. Je maakt makkelijk vrienden. Doordat je altijd open en eerlijk bent over wat je voelt en doet trek je makkelijk mensen aan. Je maakt snel contact en bent altijd in voor avontuur. En dat vinden de mensen leuk.
 
5. Van een mug een olifant maken is jouw specialiteit. Er hoeft maar iets kleins te gebeuren of jij weet het op te blazen tot een enorm dilemma waar je nog dagen mee rondloopt.
 
 
6. Jouw grappen zijn altijd hard en sarcastisch. Inclusief bijbehorende toneelstukjes vertel jij een grap van het begin tot het eind. Ook na een paar keer vertellen rol je zelf nog van het lachen op de grond. 

7. Mensen vragen je vaak of je wat rustiger wil praten. In je enthousiasme kun je nog weleens met een watervloed aan woorden komen, maar dat is niet voor iedereen makkelijk te begrijpen. 

 
8. Als je het gevoel hebt dat iemand onrecht wordt aangedaan ga je helemaal uit je dak. Je kan de dingen niet makkelijk loslaten, dus je vriendinnen heb een goede aan je. Je komt altijd voor ze op, no matther what. 
 
9. Geheimen bewaren zijn best moeilijk voor je. Je vriendinnen vertellen je daarom maar liever geen dingen meer die absoluut het daglicht niet kunnen verdragen. Het liefst vertel je een sappige story keer op keer door en daar hebben ze ervaring mee. Oeps, soms ben je iets té enthousiast.

Word jij weleens een dramaqueen genoemd?