Seks & relaties / Relaties
Relaties

Hoe krijg je hem terug zonder desperate te zijn

Reageer 0
Aangezien je steeds het gevoel kreeg dat het tussen jullie niet meer goed zat besloot je een punt achter de relatie te zetten. Met alle drama en hartzeer tot gevolg. Alleen… de laatste tijd mis je zijn aanwezigheid om je heen. 
 
Op dat moment leek het de enige en juiste beslissing, want tussen jullie zat het echt niet meer goed. Het leek alsof jullie meer ruzie hadden dan dat jullie leuke dingen deden. Inmiddels is er een tijdje voorbij en heb je het gevoel dat je hem terug wil. Je mist hem ontzettend, maar hoe krijg je je lover terug zonder compleet desperate over te komen? Lees maar mee!
 

Bron
 
Berichtje sturen
Laat hem zachtjes aan merken dat je hem eigenlijk wel terug wil, maar overdrijf het niet. Stuur hem bijvoorbeeld een berichtje met de vraag hoe het nu eigenlijk met hem gaat. Vertel ook kort wat over jezelf als hij daarom vraagt, maar leg de focus op hem. Toon interesse in zijn leven nu, zodat hij weet dat je aan hem denkt.  
 
Wees jezelf
Vraag of hij zin heeft om bij te kletsen in dat ene leuke koffietentje waar jullie altijd samen kwamen. Daar kun je stiekem informeren of hij alweer aan het daten is of dat dit hem nog niets doet. Kleed je leuk aan, maar overdrijf het niet. Nee, een strak sexy jurkje en knalrode lipstick is not done. Wees gewoon jezelf. 
 
Nieuwe crush
Als duidelijk wordt dat je ex-lover alweer een nieuwe vlam heeft, probeer jezelf dan niet te vergelijken met haar. Diep vanbinnen weet je heel goed dat jouw ex-boyfriend stapelgek op je was en misschien nog steeds wel is. Elke relatie is anders en heeft zowel zijn leuke dingen als minder leuke momenten, dus probeer haar los te zien van jullie relatie. Of wat die geweest is dan.
 

Bron
 
Moving on
Als je vorige liefde alweer middenin een nieuwe relatie zit kun je zelf maar beter doorgaan met je eigen leven. Tenzij je er heilig van overtuigd bent dat jullie liefde absoluut forever is moet je jezelf wel afvragen of hij het waard is om je waardigheden compleet overboord te gooien. 
 
Fouten toegeven
Je ex-lover en jij hebben een keer afgesproken om lekker bij te kletsen en dat voelde goed. Nu zit er niet anders meer op dan eerlijk zijn. Laat hem merken dat je hem mist en geef ook je fouten toe. Ja, die heb ook jij gemaakt. Hoe cliché het ook klinkt, een relatie is geven en nemen. Het is niet voor niets uitgegaan, dus ook jij zal de nodige steekjes hebben laten vallen. 

Een nieuwe start
Je ex-lover is nu wel duidelijk dat jij spijt hebt van de break-up. Geef duidelijk aan wat je verwachtingen nu zijn. Wil je verder gaan waar jullie gebleven waren of heb je hele ideeën over een nieuwe start? Jij bent degene die hem terug wil, dus je zal er wel wat moeite voor moeten doen. Als hij hetzelfde voor jou voelt zal dat het allemaal waard zijn.

Ben jij weleens terug gegaan naar een ex-lover?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Helena

    Ja zeker, maar heb wel de ervaring dat 'second time around' toch minder is dan de eerste keer.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen