Dit is waarom je een man met een kat moet daten!

Relaties door Lisa_V

Voor alle crazy cat ladies is een man met een kat natuurlijk een geschenk uit de hemel. Want mannen die van katten houden, hebben bij voorbaat al een streepje voor. Dit is waarom je een kattenbaasje moet daten! 
 

Er zijn genoeg voordelen om een kattenliefhebber te daten, want jullie kunnen samen kattenplaatjes kijken. Maar er zijn meer dingen die je moet weten, zo schijnen mannen die van katten houden namelijk ook een stuk schoner te zijn.


Ze zijn slimmer

Uit onderzoek is gebleken dat kattenbaasjes slimmer zijn dan die van honden. Niet dat mannen met een hond dom zijn, maar over het algemeen zijn mannen met een kat net een stukje intelligenter. Mooi meegenomen, toch? 

Ze zijn zorgzaam
Ze hebben een beestje in huis lopen dat ze elke dag moeten voeden en liefde moeten geven. Mannen met katten staan te springen om iemand in de watten te leggen.


Ze zijn schoner

Als je een kat hebt dan weet je hoe belangrijk goede hygiëne is. Want reken maar dat die kattenbak regelmatig verschoond moet worden. Mannen met katten weten hoe ze moeten schoonmaken, heel fijn als jullie ooit gaan samenwonen.

Ze houden van knuffelen
Een echte kattenman kan uren op de bank liggen kroelen met zijn Pluis. Reken maar op heel wat knuffels, zijn kat zal er bijna jaloers van worden.

 

Ze hebben verantwoordelijkheid

Mannen met een kat, of een huisdier in het algemeen hebben meer verantwoordelijkheid. Terwijl zijn vrienden nachten doorhalen in de kroeg, gaat jouw kattenvriendje gewoon op tijd naar huis om zijn huisdier te verzorgen.

Ze luisteren naar al je kattenverhalen
Hallo, wat is er nou leuker dan samen de hele dag kattenfilmpjes kijken? Ook zal hij niet zuchtend en puffend onderuit gaan zitten als jij aan komt met een kattenverhaal. 


Ze zijn zich bewust van hun vrouwelijke kant

Ja, wij houden van mannelijke mannen! Maar toch is het heel fijn als een man af en toe een beetje gevoel laat zien. Mannen met katten hebben over het algemeen minder de neiging om altijd maar stoer te doen en haantjesgedrag te vertonen.

Ze zijn goed in het lezen van lichaamstaal
Want denk maar niet dat alle kattenmannen sulletjes zijn. Mannen met katten weten precies wanneer jij even tijd voor jezelf nodig hebt, maar ze kunnen ook heel goed aanvoelen waar jij behoefte aan hebt tussen de lakens!

Hou jij van mannen met katten?