Waarom je als single lady online moet daten

Single & daten door Elsemieke

Liters rosé en een enorme voorraad ijs heb je al weggewerkt omdat de liefde van je leven toch niet zo trouw was als je altijd dacht. Pijnlijk, maar er zijn gelukkig nog wat opties. Welkom in de wondere wereld van het online daten!
 
Je dacht écht dat jij en je vent meant to be waren, totdat uitkwam dat jij niet de enige bent waarmee hij de liefde bedreef. Of misschien zijn jullie gewoon uit elkaar gegroeid. Hoe dan ook, pijnlijk is een break-up altijd, maar er zijn oplossingen om het verdriet tegen te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige portie online daten?

 


Bron
 

 

Zelfde doelgroep
Het is ideaal voor als je lekker wil daten, maar niet zozeer zit te wachten op een nieuwe relatie. Veel mannen die online daten zijn net zoals jij alleen op zoek naar wat vertier. Natuurlijk zitten er genoeg kerels tussen die wel de liefde van hun leven zoeken, maar laat je daar vooral niet door afschrikken. Juist als je er niet per se naar op zoek bent is de kans dat je je droomvent ontmoet het grootst.

Leeftijdscategorie
Je hebt de mogelijkheid om te selecteren op leeftijd als je een paar leuke dating apps op je telefoon installeert. Wanneer je iemand tijdens het uitgaan of in de supermarkt ontmoet moet je maar afwachten of diegene ongeveer van jouw leeftijd is. Helaas heb je in real life geen knop waarmee je oude of juist hele jonge mannen die op je af komen kunt uitzetten. 
 
Jezelf ontdekken
Door online te daten leer je wat je wel en niet wil in een volgende relatie. Door lekker te gaan afspreken met leuke mannen ontdek je bij jezelf waar je eigenlijk naar op zoek bent. Moet je volgende liefje bepaalde eigenschappen van je ex bezitten of ben je echt op zoek naar een totaal andere guy? Handig voor als je weer een relatie hebt. 
Boost voor je ego
Het kan je zelfvertrouwen opkrikken. Let's be honest, die break-up met je ex heeft je vast niet veel goeds gedaan. Klinkt het idee dat je nooit meer aan een vent gaat komen je herkenbaar in de oren? Maak een datingprofiel aan op een leuke app en je weet weer waarom jij de leukste persoon ter wereld bent. En een chick met zelfvertrouwen kan alles aan.

Blauwtje lopen

Je bent op een leuk feestje en ziet een knappe vent, maar hoe weet je nu of hij single is? Je spreekt hem maar niet aan, uit angst om een blauwtje te lopen. Vrijgezelle mannen lopen helaas niet met een bordje in hun handen waarop hun status kenbaar is gemerkt. Op een enkele rebelse kerel na zijn de mannen op dating sites allemaal harstikke vrijgezel. 

Heb jij weleens op een dating site of app gezeten?