Hoe cool? Je kunt nu ook wijntjes drinken met je hond!

Vrije tijd door Lisa_V

Jij en je trouwe viervoeter zijn onafscheidelijk. Het liefst doen jullie alles samen: wandelen, eten chillen op de bank. Goed nieuws, want vanaf nu kun je daar een nieuwe activiteit aan toe voegen. Je kan namelijk wijntjes drinken met je hond!

Eerder deze zomer schreven we al over het nieuws dat alle crazy cat ladies kunnen genieten van een wijntje met een kat. Maar de hondenliefhebbers hoeven niet achter te blijven, want het Amerikaanse merk Apollo Leak heeft nu ook een unieke hondenwijn op de markt gebracht.


CharDOGNay

Na een lange werkdag kan het soms best lekker zijn om te ontspannen met een wijntje. Maar om nou alleen glas vino in te schenken, vinden wij ook een tikkeltje overdreven. Nu horen we je denken: wijn voor een dier, dat kan toch niet goed zijn? Wees maar gerust, want het bedrijf uit de VS deelt onze liefde voor dieren. Wij gunnen onze viervoeters alleen het beste en de hondenwijn met namen als ZinFanTail en CharDOGnay bevat natuurlijk geen alcohol.

Gezonde wijn

De wijn is geheel gemaakt van natuurlijke producten zoals pepermunt bladeren, kamille en rode bieten. En de wijn is ook nog eens goed voor de gezondheid van honden. De ZinfanTail bevat pepermunt en helpt de dieren te beschermen tegen gevaarlijke stoffen, waardoor de kans op ziekte wordt verkleint. De CharDOGnay is voor de viervoeters die genieten van een relaxte levensstijl. De wijn verlaagt de bloeddruk, vermindert de kans op astma en parasieten. Stiekem zouden we willen dat onze wijn ook zo gezond was!
 
We moeten nog heel even wachten, maar vanaf september kun je de unieke ZinFanTail en CharDOGNay bestellen. Drink je liever bier? Het Britse bedrijf Woof & Brew heeft een speciaalbiertje voor honden gemaakt. De Bottom Sniffer Beer bevat geen alcohol. 

Kan jij ook niet wachten om dit hondenwijntje te proeven?