Fashionscene zoekt per direct een redactiestagiaire

Werk & studie door RedactieZe

Word jij wakker met Instagram en ben jij al voor je eerste kopje koffie op de hoogte van alle nieuwtjes? Zie je er niet alleen fashionable uit, maar ruik jij aankomende trends en musthaves van een afstand? Fashionscene zoekt jou!
 
Behalve zo af en toe een rondje thee, komen jij en de rest van de redactie ook weer lekker gehydrateerd de dag door én heb je meer kans op het halen van die 10.000 stappen per dag, schrijf je voornamelijk creatieve content voor Fashionscene. Je doet dus eigenlijk alles wat een redacteur doet. Van artikelen schrijven tot pers presentaties en shows bezoeken en van interviews afnemen tot nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren.
 
 
Wat zoekt Fashionscene:
- Je kunt snel, grappig, leuke en creatieve stukken schrijven.
- Je doet of deed een opleiding gericht op communicatie, journalistiek of media
- Je schrijft foutloos Nederlands
- Je hebt gevoel voor beeld
- Je kunt zelfstandig werken
- Je bent op de hoogte van wat er speelt in de mode- en online wereld en hebt verstand van social media
 
Wat bieden ze:
- Je werkt aan de groei van de website en alle social media-kanalen
- Je brainstormt mee en bedenkt nieuwe ideeën die je vervolgens ook zelf mag uitvoeren
- Een hele leerzame stage waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt
- Je werkt samen met het supergezellige en leuke Fashionscene Team, en natuurlijk kom je het Ze Team ook dagelijks tegen, in de Amsterdamse hotspot De Hallen
 
Heb je intresse?
Wij stellen voor dat je direct een mail opstelt naar info@fashionscene.nl en daarin de allerleukste en meest fashionable motivatiebrief in elkaar tikt. Sprenkel wat sugar and spice over je CV en druk op verzenden. Reken maar dat ze dan snel contact met je opnemen! Tot snel!