Even voorstellen: Madelon

Werk & studie door Madelon

Met mijn 21 jaar ben ik geloof ik op dit moment de jongste op de redactie, maar dat maakt het natuurlijk niet minder gezellig! De stage die ik bij Ze.nl loop is mijn laatste, in juni hoop ik mijn HBO-diploma Journalistiek te halen. Op dit moment woon ik in Zwolle, waar ik studeer, maar ik droom van een appartementje in Amsterdam. Ik ben ook nog regelmatig bij mijn ouders in de Achterhoek te vinden. Je begrijpt, bij gebrek aan een auto is de NS mijn grootste vriend!

Stijldansen is naast schrijven mijn grootste passie en ik hou van alles wat maar met media te maken heeft. Tijdschriften verslind ik bij het leven (kom de stapels naast mijn bed maar eens bekijken), en dankzij mijn vorige stage bij een productiebedrijf ben ik helemaal into televisie en films. Met mijn 1 meter 64 ben ik een klein meisje, maar met grote dromen. Ooit in mijn leven wil ik een boek schrijven en een wereldreis maken. Amsterdam, Parijs, New York en Sydney zijn mijn absolute droomsteden. De laatste twee heb ik nog nooit bezocht, maar staan zeker op mijn lijstje. En ik hou, niet te vergeten, ontzettend veel van koken en lekker eten! Voor Italiaans, Mexicaans en Argentijns eten kan je mij ?s nachts echt wakker maken, en mijn allerslechtste gewoonte is de Triple Chocolate Cookie van de AH to Go...

  


Stiekem hoop ik de komende maanden onmisbaar te worden op de redactie van Ze.nl. Ik ben van plan om veel leuke en interessante artikelen te schrijven over beauty, fashion, reizen, leuke shopsteden, nieuwe films of boeken, grappige nieuwtjes... Eigenlijk over van alles en nog wat. Uiteindelijk hoop ik uit te groeien tot een volwaardig redactrice en mijn doel is om over een paar jaar een eigen tijdschrift te runnen. Ik heb nog veel te veel dromen en plannen voor de toekomst, maar ik probeer te leven volgens mijn motto: alles kan, als je het maar wil!

Heb je tips voor me of wil je iets anders kwijt? Mail me dan zeker even op madelon@ze.nl! Ik zie jullie reacties met veel plezier tegemoet!

Liefs,
Madelon