Het dagboek van Ze: vi-, vo-, vakantie!

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Langzaam wordt het stiller op de redactie. Het enige geluid wat te horen is, is het razendsnelle getik van een handjevol redactrices en het geluid van de ventilator die overuren draait. Dat kan maar één ding betekenen: het is vakantie! Terwijl Karin in het eerste beste vliegtuig naar Portugal stapte, had Kimberly haar diplomauitreiking, ging Marleen naar Ameland en plande Fleur na het werken nog meer kroelsessies met Cor in.
 

Kijk, het werk op de Ze-redactie gaat soms écht over rozen. En vooral over mannelijke lichamen. Of Kimberly even de Verrukkelijke Vrijdagmiddagman wilde uitzoeken. Uhm, ja hoor?!


Catrice verblijdde ons met twee kleine, maar fijne cadeautjes. En niet zonder reden. Catrice heeft namelijk een nieuwe limited edition-lijn: Metallure. Een samentrekking van de woorden allure en metallic. Want edelmetaal is de nieuwe trend in mode- en beautyland en dat moet je met allure dragen, vind Catrice. Wij zijn al fan van deze nudelipstick en bijpassende oogschaduw!


Zodra de zomer in het land is en er een stevige wind staat, begint het bij Marleen te kriebelen. Hijs de zeilen, hop, die boot in! En daar wordt ze he-le-maal zen van.


Op de redactie werken we deze vakantie in wisselende diensten. Ja, ja, er is zelfs een heel schema. Des te leuker is het als je saampjes artikelen mag tikken. Fleur en Kimberly redden zich prima!


Terwijl Fleur en Kimberly de redactie onveilig maakten, vertrok Marleen voor een weekendje naar Ameland. Samen met haar zussen ging ze lekker kamperen. Dat betekende grote backpacks in de bus, veel strandkiekjes en een bezoekje aan de vuurtoren.


Huidproblemen, we hebben er allemaal weleens last van. Earth.Line Skin en Body care heeft producten met de zuiverste planten- en kruidenextracten uit de natuur, die ideaal zijn voor de gevoelige of allergische huid. Het hoofdingrediënt vitamine E, wat in alle producten zit, zoals in deze Bad & Douche en Gezichtsscrub, helpt een gezonde huid te kweken. 


Karin lag een week lang te bruinbakken op een Portugees strand samen met een vriendin. Tijdens haar welverdiende vakantie moest ze natuurlijk ook nog even Oranje aanmoedigen. Compleet met oranje nepwimpers en vlaggetjes.


En zo zag de vakantie van Karin er ongeveer uit. Een strakblauwe lucht tijdens een autoritje, een prachtig uitzicht vanaf het balkon en heel veel cocktailtjes in een of andere foute Portugese Bounty Bar. In twee woorden: ultiem genieten!

Een product wat je écht nodig hebt deze zomer? Droogshampoo! En niet zomaar eentje, nee, kies als je in de drogist staat gelijk voor één van de nieuwe droogshampoos van Aussie. Want ze laten geen witte waas achter, zoals andere droogshampoos, ruiken heerlijk zomers met de signature geur van Aussie en absorberen al het vet, waardoor je het haren wassen nog even kan uitstellen.


Karin, Fleur en Marleen zijn super trots op Kimberly. Waarom? Omdat onZe blonde babe haar diploma in the pocket heeft! Na jaren hard zwoegen, heeft ze haar papiertje dubbel en dwars verdiend.


Tot slot nog meer moois van Catrice. Het make-upmerk heeft namelijk een hebberigmakende herst/winter collectie vol met nieuwe producten, die vanaf augustus al te koop zijn. Een ultrafijne poederblush, lipsmoothers in nudetinten en nieuwe foundation. Wij hebben ons oog al laten vallen op de Lip Glow Balm. Een lippenbalm die de natuurlijke kleur van je lippen intensiveert. Like, like!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.