Het dagboek van Ze: huisje, boompje, f/beestje

Werk & studie door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Altijd al een kijkje achter de Ze-schermen willen nemen? Bingo! Dan zit je hier goed. Want behalve dat we druk aan het tikken zijn aan bijvoorbeeld dit, dit of dit artikel, hebben we nog tal van andere afspraken in onZe agenda's staan. Kijk je mee?
 

De eerste die een bijzondere (én spannende) afspraak in haar agenda had staan, was Fleur. Op een vrijdagochtend vertrok ze namelijk - met de nodige kriebels - naar de tattooshop om daar haar tatoeage te laten zetten. En hij is mooohoooi! 


De volgende die op pad ging was Karin, zij mocht de nieuwe herfst/wintercollectie van Costes bekijken. Wat de ultieme trend van volgend seizoen wordt? Meerdere! Wit op wit, sporty, etnisch en legergroen. En ook pastel wordt een modekleur deze winter. 


Maar onZe Karin heeft al die trends niet nodig, want... ze is verkozen tot het lekkere wijf van kwart voor vijf op Q-music. Woeehoee! En jawel, een weekje of twee later kreeg ze een prachtige oorkonde opgestuurd. Die verdient een pronkplekje op de redactie hoor... 


En dat was niet het enige wat we opgestuurd kregen. Ook kregen we een verfpakketje van Flexa: ‘Ons huis is als een onbeschilderd doek waarop we ons kunnen uitdrukken’ en Flexa gelooft dan ook dat de kleur op je muur, iets zegt over je persoonlijkheid. In samenwerking met Victoria Koblenko lanceert het merk op basis hiervan een nieuwe Creations-collectie en wij kregen daarvan twee flinke potten verf opgestuurd. In verschillende groentinten: van smaragdgroen tot indigoblauw. “Kleur draait om emotie”, aldus Victoria. “Dit maakt voor mij de keuze voor een kleur of kleurencombinatie ook zo persoonlijk. Ik heb deze kleuren heel intuïtief gekozen. Het zijn stuk voor stuk tinten die ik zelf mooi vind.” De vernieuwende kleuren zijn vanaf 1 juli te koop via de bouwmarkt en online. 


Marleen ging, samen met haar lover, een weekendje naar Brugge. Gekregen van haar schoonvader (hóe lief!). Wat ze allemaal hebben gedaan in twee dagen? Veel! Zo bekeken ze de must sees als bijvoorbeeld de Halletoren op de Markt, en hebben ze genoten van het weer op een terras onder het genot van een koud biertje. En ondanks dat Marleen geen biermens is, is het Brugges bier lekker. Ze hadden zelfs bananenbier, holy moly


En terwijl Marleen genoot van haar biertjes, mocht Kimberly een cruiseschip bezoeken, namelijk één van de Costa cruises. Waarom? Omdat Costa een gloednieuw concept heeft bedacht: het slow cruisen, ‘een reis zonder haast’. Bij dit concept wordt er meer tijd op de desbetreffende bestemming geboden. Dit kan een hele dag, maar ook dag inclusief overnachting zijn.
De routes die worden aangeboden zijn Afrika & Indische Oceaan, Dubai, Oman & Emiraten, de Middellandse Zee en Noord Europa. En wauw! Kimberly keek haar ogen uit: van een überrelaxte spa – de Samsara – tot verschillende entertainmentruimtes en van een complete fitnessruimte tot fijne loungeplekken inclusief zwembaden. Kortom: de Costa biedt veel afwisseling, ontspanning en het ultieme vakantiegevoel. 


Oh, en tussendoor kregen we ook nog even een kilo komkommers van de Jumbo opgestuurd. En wat we met baguette de pain kunnen, kunnen we ook met komkommers. Gevolg? Cumcumbering. Wat zeggen jullie? Nieuwe trend, yes or no? Wij zijn in ieder geval overtuigd. 


En ja hoor! Ook dit keer was het weer tijd voor feest. Deze keer vierde Fleur haar 28e verjaardag samen met familie, vrienden en natuurlijk haar aller-, allerleukste Ze-collega's. Veel drankjes, tapas en cadeautjes later voelde Fleur zich de happiest person on earth, zó leuk heeft ze het gehad. 


Nog meer feest was het op het Museumplein te Amsterdam. Marleen moedigde daar - samen met vriendinnen - Nederland aan, en tijdens de break kwam Royke Donders nog even een 'nummerke knallen'. Hatsikidee!


Ook Kimberly had (heeft?) last van oranjekoorts. Met een barbecue, veel wijn, en dresscode ‘oranje to the max’ vierde ze samen met familie, vriendinnen en buurtjes de winst van Oranje. Heujjj! 


En ja, vooruit, óók Karin ging voetbal kijken. Maar niet zomaar ergens. Samen met haar vriendinnetje ging ze naar Guus Meeuwis om daar in een bomvol stadion eerst naar zijn concert te luisteren en vervolgens de wedstrijd te bekijken.


Of we dan ein-de-lijk uitgefeest waren? Nog lang niet! Marleen ging ook naar een concert... komt-ie... naar haar guilty pleasure One Direction, en ja, dat mag de hele wereld weten! Een topavond was het.


En er is niet alleen gezelligheid buiten werktijden om, ook óp de redactie is het giga gezellig. Zie bijvoorbeeld deze foto, van Kim en Fleur. Want behalve werken, moet er soms ook gezongen worden op de redactie. En dat deden we, met adlibs en al. 


En om de gezelligheid ook in huis te halen maakte licht interieurverslaafde Fleur een zelfgemaakt vaasje. Hoe leuk! 
 

Het Ze-dagboek zou het Ze-dagboek niet zijn, als we ook deze week niks over (huis)dieren zouden plaatsen. V.l.n.r.: Kaat meets Cor, Kim meets schattige random dwergpapegaai in de trein, Fleur mag van Cor niet meer werken en Cor knuffelt met Fleur. Aahhhw! 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.