Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze dingen doen alleen crazy dog ladies

Jij bent stapelgek op je hond en jij doet er alles aan om jouw liefde voor je viervoeter duidelijk aan ‘m te maken. Dat het op je omgeving misschien een tikkeltje vreemd overkomt, zal je aan je kont roesten. Jij moet je affectie tonen! 
 
Dog ladies unite! Mensen kijken je vaak raar aan als jij vertelt welke capriolen je allemaal uithaalt in naam der liefde voor je hond. Maar jij bent gelukkig niet de enige. Je bent een echt hondenvrouwtje als je…
 
... samen met je hond op de bank zit. Je laat dat beestje toch niet op de grond liggen? Dat Max een flinke herder is, maakt je niet zo uit. Dan zitten jullie maar lekker bibs aan bibs. Knus toch? Met name in de winter, houdt hij je derrière tenminste lekker warm. 
 
… je hond overlaadt met kusjes. En ook wanneer je hond de meest sompige zoen ooit teruggeeft, vind je dat eigenlijk alleen maar lief. 
 
… eerder naar huis gaat omdat ze alleen thuis is. Dat arme beest zit vol smart te wachten tot ze eindelijk een sleutel in het sleutelgat hoort gaan. 
 
… een lamp aanlaat voor je hond. Anders zit Lady in het pikkedonker. 
 
… regelmatig een presentje koopt voor je hond. Verjaardagen worden uitbundig gevierd. Maar ook tijdens de Sinterklaasviering zit er een cadeautje in de grote zak en met kerst ligt er een cadeautje onder de boom. 
 
… over je hond praat alsof ze je kindje is. Je noemt jezelf ook gewoon mama. Want dat ben jij gewoon.  
 
… avond vrijhoudt omdat je wat quality met je Vivi wilt hebben. 
 
… alleen maar foto’s op je telefoon hebt van je hond. En deze uiteraard allemaal op je Instagram plaatst. 
 
… met je hond uit rijden gaat. Simpelweg omdat ze het zo mooi vindt om in de auto te zitten. 
 
… rasechte kattenmensen probeert te overtuigen waarom honden eigenlijk veel leuker zijn. Dat de persoon in kwestie 6 katten heeft, ontmoedigt je niet. 
 
… niet te lang op dat feestje wilt blijven omdat je hond nog uitgelaten moet worden. Dat je een uur met haar bent gaan wandelen voordat je wegging, telt niet mee. 
 
… van mannen eerst wilt weten hoe ze over honden denken. Als ze kattenpersonen zijn, moet je toch even het een en ander overwegen. 
 
… een instructieboekwerk achterlaat wanneer iemand op je trouwe viervoeter past. 
 
… altijd aan degene die op je hond past tijdens de zomervakantie vraagt of ze je hond even aan de telefoon wil doen. Je wilt gewoon dat Rex even je stem hoort. 

Welke 'gekke' dingen doe jij allemaal in naam der liefde voor je hond?