Outfit-tips voor het tussenseizoen

Mode & trends door Chiara
Een uur geleden was het nog hartstikke koud en nu zweet je peentjes. Het is geen zomer meer, maar (thank God) ook nog geen herfst. Die dikke trui was net iets te warm, maar dat jurkje is te fris. Morgen doe je echt wat anders aan! 
 

Maar op het moment dat je voor je kast staat, heb je geen idee wat je aanmoet. Dit is het zoveelste shirtje wat je hebt uitgetrokken. Naast je ligt een hele hoop kleding, of eigenlijk een hoopje wanhoop. Je moet maar gauw een shopdate inplannen met je bff, want dit kan echt niet meer. Maar… Wat heb je eigenlijk nodig? Dikke boots en wollen jassen gaan nu iets te ver. En om nu nog met sandaaltjes en spijkerjasjes rond te lopen kan ook echt niet. Het tussenseizoen maakt jouw kledingkeuze nog moeilijker dan dat het al is. Om er altijd fashionable en op het weer gekleed bij te lopen, helpen we je graag een handje! 

… Jassen zijn nu een beetje overdreven, draag daarom in plaats daarvan een lang vest. Lange vesten zien er super stylish uit en hebben tegelijkertijd een comfortable look. Ook zijn lange vesten overal mee te combineren en in de winter kun je deze gewoon binnen dragen! 

 
… Als je toch een jas aan wilt trekken, ga dan voor een luchtige trenchcoat of een leren jasje. 
 
… Panty's of leggings zijn heel erg fijn om onder je jurkje of jumpsuit te dragen. Je kunt zelf de dikte van je panty of legging bepalen, dus warm hoeft het niet te zijn. Een ander voordeel is dat panty's snel drogen. Mocht het regenen, dan is jouw panty zo weer opgedroogd! En als het zonnetje ineens toch heel fel gaat schijnen, kun jij je panty makkelijk weer uittrekken en in je tas stoppen. 

 
… Je hoeft je wintertrui natuurlijk niet per se in je kast te laten liggen. Je kunt truien heel goed gebruiken als accessoire. Knoop je trui om je middel of gebruik je nieuwe accessoire als omslagdoek. Heb je het koud? Dan trek je jouw comfy trui natuurlijk lekker aan!
 
… Korte broekjes kunnen echt wel met dit weer. Doe er bijvoorbeeld een stel leuke kousen onder of een panty met een leuke print! 
 
… In plaats van je sandaaltjes kun je ook laarsjes dragen onder je maxirok. De maxirok is namelijk een essential voor elk seizoen!
 
… Je witte zomerbroek is nog steeds hot als je deze combineert met herfstkleuren. Wit past ten slotte overal bij. 
 
Hoewel we laatst nog een paar prachtige zonnige dagen hebben gehad, staat de herfst toch echt voor de deur. Met deze tips hopen we dat je deze, voor mode, lastige maand toch doorkomt! 
 
Wat draag jij het liefst tijdens het tussenseizoen?