Op deze manier blijven Franse vrouwen slank zonder echt moeite te doen

Lifestyle door Ze.nl

Jaloers kijken we naar de locals als we in een schattig Frans dorpje zijn. Ze kleden zich geweldig en kunnen hun ranke lijf in een leuk maatje steken. Hoe doen ze het toch? Op deze manieren kun je jezelf een beetje die Franse levensstijl aanmeten. 
 
Met je sporttas onder je arm, been je dapper richting de sportschool. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je zult toch moeten om dat kaasfonduetje van gisteren eraf te werken. Even vraag je je af hoe de Franse dames het doen. Zij eten toch regelmatig kaas en drinken een wijntje? Hoe blijven ze dan zo slank? 
 
Ontzeg jezelf niets
Als wij willen werken aan dat Victoria Secret-lichaam dat toch ergens schuilgaat onder onze rolletjes, leven we op blaadjes sla en schudden we hard ons hoofd wanneer een collega een taartje aanbiedt omdat ze jarig was. Daar gaan we al de mist in. Ontzet jezelf niet te veel. Hoe denk je dat die Franse dames het doen met al die lekkere croissants? De truc is om niet nee te zeggen tegen alles, maar dingen met mate te eten. Je kunt dus best voor een croissantje gaan, maar doe het niet elke dag. 
 
Plan vooruit 
Ga je ’s avonds uit eten en weet jij dat er sowieso een fles wijn wordt ontkurkt en dat je pizza rijkelijk met kaas is bedekt? Houd daar dan overdag rekening. Ga overdag voor een gezonde lunch zodat je ’s avonds schuldvrij kunt genieten.  
 
Kies voor lokale producten van het seizoen 
De Fransen baseren hun dieet op wat er op dat moment qua groente en fruit geproduceerd wordt. Is het courgetteseizoen? Verwerk dit dan in je eten. Haal het ook op de markt of bij de kleinere supermarkten in plaats van bij gigantische winkels. 
 
Wil jij meer manieren weten? Lees dan verder bij Fashionscene