Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Verschrikkelijke baan of stage? Verander je perceptie

Werk is ontzettend belangrijk, en daarom zou het wel zo fijn zijn als je er met plezier naartoe gaat. Toch kan het altijd gebeuren dat jouw baan of stage niet helemaal je-van-het blijkt te zijn. Dan kun je meteen ontslag nemen, of je leert wijze lessen van het witte doek. Wij geven je vijf films die je laten zien dat een verandering van perceptie heel wat voor je baan kan doen.

The devil wears Prada geeft een wijze levensles dat jij je eigen normen en waarden nooit uit de weg moet gaan en jij zelfs kunt dealen met de meest afschuwelijke bazen. 
 
 

Legally blonde leert jou dat, al heeft men voordelen over jou (dit komt vaak voor als je nieuw bent) jij je hierdoor niet in het veld moet laten slaan. En dat je juist die mensen die jou niet mogen, goed te vriend moet houden! Keep your friends close, but your enemies closer… 
 
Working girl laat je inzien dat je niemand kunt vertrouwen en je jouw gouden ideeën goed moet beschermen... 
 
… De boodschap van The intern is dat je nooit te oud bent om te leren. 
 
Beauty and the briefcase is het levende bewijs dat eerlijkheid het langst duurt, probeer je baas niet te imponeren, maar blijf altijd jezelf!  

Hier kun je wel een goed weekend voor uittrekken! Verwen jezelf met wat lekkers en geniet van deze films. Maar vooral; steek er iets van op en laat deze films je inspireren! Wedden dat jij voortaan met een veel fijner gevoel achter je bureau zit?