Films waar jullie samen van kunnen genieten

Relaties door Chiara
Deze zaterdagavond sla jij een avondje uit met je girls even over en hij zegt ook een keer nee tegen een gameavond met zijn vrienden. Het is datenight met vriendlief en jullie besluiten een pizzarijke lazy filmmarathon te houden. 

Knus kruipen jullie samen onder een warme vliesdeken en alle kussen die jullie in huis hebben liggen als een fort om jullie heen. 'Hair tight, sweatpants chilling with no make-up on' is jouw quote voor deze avond. Meer heb je ook niet nodig voor een avondje knuffelen en zorgeloos films kijken. Over de hapjes hoeven jullie niet te twijfelen. De pizzakoerier is al onderweg en de popcorn staat al klaar. Die hele fles wijn is vanavond voor jou alleen en je vriend zijn sixpack bier ligt binnen handbereik. Maar als het op de films aankomt… Dan lijkt het erop dat deze avond niet relaxed wordt, maar uitdraait in een groot drama. Jij hebt namelijk echt geen trek in een actiefilm met een stom superheldfiguur. En je lover gaat absoluut niet akkoord met zwijmelfilms en tranentrekkers. 
 

 
Meestal duurt het uitkiezen van de juiste film(s) nog langer dan het film kijken zelf. En op een knus avondje die ontspannen hoort te verlopen kunnen jullie geen ruzie riskeren. Daarom kijkt één van de twee uiteindelijk vaak een film met veel tegenzin. Met het gevolg dat diegene op een gegeven moment van verveling in slaap valt. Om zorgeloos te genieten van elkaar, een vrije avond en een goede film die jullie beiden kunnen waarderen hebben wij een lijstje voor jullie klaarliggen. Deze garandeert een onvergetelijke movienight die niet eindigt met een fight of een snurkende partner. 
 
The Wolf of Wallstreet
Deze waargebeurde verfilming laat jullie de gehele film met jullie kaak geopend naar het scherm kijken. Naast het feit dat deze film ontzettend grappig en weerzinwekkend is, kan jij ook nog eens stiekem genieten van Leonardo’s heerlijkheid. 


Taken
Een echte actie en de liefde van een vader naar zijn dochter toe zorgen voor de nodige spanning. 

21 Jump street 
Dit is een hilarische film waarbij jij naast in een deuk liggen kan zwijmelen, omdat jullie beeldscherm voortdurend gevuld is met Channing Tatum. 
 
The Hangover
Een groep mannen die op een vrijgezellenfeestje gaan dat totaal uit de hand loopt. Garandeert lachbuien die niet te stoppen zijn. 
 
Hitch
Is de perfecte romantische komedie om samen te kijken, er komt niet (te) veel gezwijmel in voor.
 
Mr and Mrs Smith
Actie, humor, liefde, eyecandy voor beiden…. Deze film omvat alle aspecten die jullie nodig hebben voor een geslaagde filmavond! 

Van welke films kunnen jij en je partner allebei genieten?