Waarom een leven zonder iPhone ondenkbaar is

Lifestyle door Ze.nl
Zo normaal als het vroeger was om op je fietsje te springen en te kijken of je beste vriendinnetje thuis was, zo gewoon is het nu om even een appje te sturen. We leven in 2016, het jaar waar een leven zonder iPhone compleet ondenkbaar is!
 
24/7 sta je in contact met je vrienden. Zelfs ’s nachts tussen je slaap door wil het nog weleens voorkomen dat je een berichtje beantwoordt of even door je Facebook tijdlijn scrollt. Geen verveling meer in de trein, en als je staat te wachten op de tram voel je je bijna ongemakkelijk als je niet naar je telefoon staat te loeren. Dit zijn de redenen waarom we ons een leven zonder iPhone absoluut niet meer voor kunnen stellen.


Gebruiksvriendelijkheid
Daar waar je vrienden nog staan te stuntelen met de instellingen, heb jij binnen no time je gehele iPhone geïnstalleerd en is hij meteen klaar om te gebruiken. Alles is heerlijk overzichtelijk, lekker recht voor zijn raap, geen overbodige functies, geen moeilijke zoektochten naar een nieuwe achtergrond, en ga zo nog maar even door. Love it!
 
Design
Om nog maar niet te spreken over het design van een iPhone. Iedere keer weer komt Apple met een prachtig design en van de iPhone 7 ging ons hartje al helemaal sneller kloppen. Niet alleen deden we een vreugdedansje omdat hij nu ook in het mat zwart verkrijgbaar is, hij is ook nog eens waterdicht, de batterij gaat uren mee en een camera waar je u tegen zegt!

Hoesjes all over the place
Tegenwoordig zit jij niet alleen meer opgescheept met een tassen- en schoenenverslaving, je hebt er sinds de iPhone ontdekking nóg een verslaving bij! Overal in je huis zijn iPhone hoesjes te vinden. Ananasjes, glitters en katten. Er zijn oneindig veel soorten hoesjes verkrijgbaar, zelfs bij de hipste kledingwinkels verkopen ze ze nu. Fantastisch!


Nooit meer de weg kwijt
We kunnen het ons haast niet meer voorstellen hoe we de weg vroeger toch altijd weer wisten te vinden, en dat zonder iPhone?! Nu zweren we bij de digitale kaart die op iedere iPhone te vinden is. Een papieren kaart is niet meer aan de orde. Moeten we drie straten verderop zijn? Eventjes het adres intypen en gaan met die banaan!
 
Je bent goedkoper uit
Vroeger moest je naar een supermarkt om €20 prepaid tegoed aan te schaffen die je er vervolgens binnen een dag doorheen jaste door lekker uitgebreid met je vriendje te sms’en. Tegenwoordig is het allemaal veel goedkoper. Je betaalt een bedrag en je kunt ermee doen wat je wilt! KPN biedt oneindig veel betaalbare mogelijkheden. Snel kijken dus!

Het openbaar vervoer
We weten niet of jullie je die borden op treinstations en bushaltes nog kunnen herinneren (en ja echt waar, ze bestaan nog steeds), maar wat was dat iedere keer toch weer een ramp om uit te vogelen hoe je met het openbaar vervoer aan de andere kant van Nederland moest komen. Thank god bestaan daar nu handige apps voor op je geliefde iPhone.
 
Heb jij ook eindelijk toegeven aan je iPhone verslaving?