Seks & relaties / Relaties
Relaties

10 originele dates voor jou en je lover

Drankje doen, uiteten gaan, filmpje pakken... Zo ziet een gemiddelde date er vaak uit. Begrijp het niet verkeerd, er is echt niks mis met deze klassieke vormen van daten. Alleen vroeg of laat ben je de eentonigheid toch een beetje zat.
 
Op een gegeven moment heb je alle standaard dingen wel gedaan met je lover en ben je toe aan wat originele ideeën. Dit is moeilijker te bedenken dan gedacht. Er blijven altijd twijfels of je het wel allebei leuk vindt of niet. Maar hey, als je het niet probeert, weet je het ook niet! 
 
Heb je geen idee wat je in hemelsnaam moet doen? Wij helpen je een handje met de leukste dates! 
 
 
1. Een spa, daar kunnen we allemaal van genieten. Maar het is nog leuker als je dit in je eigen tuin doet. Koop een opblaasbaar zwembadje en vul het met water en heel, heel, heel veel schuim. Plaats op enkele plekjes wat theelichtjes, muziekje op de achtergrond en steek wat geurkaarsjes aan. Wikkel jullie zelf na de ‘jacuzzi’ in de warme baddoeken en verwen elkaar met een heerlijke massage. 
 
2. Blijf thuis en speel samen gezellig een potje strippoker.
 
3. Volg samen kookles. Elkaars eten proeven en elkaar voeren heeft toch wel iets sensueels. 
 
4. Ga naar een bar waar je normaal gesproken nooit komt en doe alsof je elkaar voor het eerst ontmoet. Zijn jullie versier skills nog even goed?
 
5. Probeer allebei een keer een avond elkaars hobby’s uit. Hij leert jou gitaar spelen en doe met hem ‘my boyfriend does my make-up challenge’, lachen toch? Het is essentieel voor je relatie om interesse te tonen in elkaars hobby. 
 
6. Ga samen naar tentoonstellingen waar je normaal gesproken nooit naar toe zou gaan. Zo is er achteraf genoeg om over te kletsen en jullie verbreden hiermee jullie horizon. 
 
7. Ga samen een dagje shoppen en kies elkaars outfits uit. Zo weet je ook gelijk in welke kleren jullie elkaar het liefst zien.
 
8. Picknicken! Oké, het draait hier ook om eten en drinken alleen toch is het anders. Je kiest zelf de lekkerste snacks, jullie favoriete wijn en wat betreft locaties heb je genoeg keus. 
 
9. Volg samen dansles. Je hebt zoveel verschillende dansen die je als koppel kunt doen dus ook voor jullie is er iets. En hoe geweldig is het als hij het binnen no-time onder de knie heeft *kwijl*. 
 
10. Toetjes only-diner, klinkt als muziek in de oren toch. Oreotaart als voorgerecht, Red velvet cake als hoofdgerecht en hmm wat als nagerecht? Oh ja, nog meer zoetigheid! 
 
Wat was jouw meest originele date ooit?