We gaan liever een langetermijnrelatie aan met mannen met een baard

Vrije tijd door Fadak

Dat mannen met baarden hot zijn, kunnen we eigenlijk niet meer ontkennen. Lang, kort, blond, bruin of met glitters we houden ervan in alle kleuren en maten. Het is niet alleen aantrekkelijk, een baard zegt ook gewoon iets over een man. 
 
Vaak zijn ze modieus, ze worden serieuzer genomen, zijn goed in bed en zijn toch een tikkeltje mysterieus. Ja ja, hier houden wij vrouwen van. Dus mannen, laten groeien die hap! 


 
Relaties
En dat is dus nog niet alles! Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen eerder mannen met een volle baard kiezen als het aankomt op serieuze relaties. Vrouwen schijnen een man met gezichtshaar te kiezen omdat we het er mannelijker uit vinden zien. 
 
Het blijkt dat mannen met een stoppelbaard aantrekkelijker zijn voor kortetermijnrelaties. We gaan liever een lange relatie aan met een man met een echte baardbaard. De minst aantrekkelijke heren zijn de extreem mannelijke mannen en de extreem vrouwelijk uitziende mannen. 
 
 
Vrouwen vinden mannen met een volle baard het meest geschikt voor het ouderschap en het staat voor gezondheid. Ook is ons opgevallen dat steeds meer mannen er de laatste jaren voor kiezen om hun gezichtshaar te laten staan. 
 
Toch niet zo vreemd dat wij zo gek zijn op de baardmannen. En na dit onderzoek is het dus helemaal niet zo vreemd meer dat je voorkeur uitgaat naar een man met lekker wat gezichtspluis. Yay, genoeg redenen dus om een man te daten met een baard! 

Hoe ziet jouw favoriete baardman eruit?