Waarom vrouwen met een rommelig huis het leukst zijn

Vrije tijd door Fadak
Je bent regelmatig je sleutels, pinpas of ov-chipkaart kwijt en als je hoofd niet vast zou zitten, dan was je die ook wel een paar keer kwijtgeraakt. Maar het blijkt dus helemaal niet zo'n drama te zijn als je rommelig ingesteld bent, integendeel zelfs! Stop daarom vanaf nu met je excuses aanbieden. Mensen met een rommelig huis zijn het leukst omdat: 
 
… Je hebt veel leukere dingen te doen dan je huis opruimen. Jouw leven is gewoon heel leuk en bestaat uit een feestje hier, een feestje daar, uiteten gaan en nog veel meer. De orde terugkrijgen in je huis heeft bij jou totaal niet de prioriteit. De rommel in huis kan nog wel even wachten. 
 
 
… Je bent een echte levensgenieter. Als je constant aan het opruimen bent, kun je niet genieten van het moment. Stel je voor dat je tijdens je eigen huisfeestje voortdurend achter iedereen aan moet rennen om rommel op te ruimen. Zo krijg jij toch niks mee van je eigen feest? Jij koestert de momenten meer dan dat je je zorgen maakt om spullen. 
 
… Het kan jou helemaal niet schelen wat andere mensen over jou denken. Jij leeft het leven dat je wilt en dat gaat anderen helemaal niks aan. Een voordeel is dat jij ook nooit zal oordelen over iemand anders z’n huis, hoe rommelig het ook is. 
 
… Je wordt vaak als een chaotisch persoon gezien, maar nee. Je bent gewoon iemand die ervan houdt om random dingen te doen. Mensen vinden het leuk om met jou om te gaan omdat je zo onvoorspelbaar bent en dus altijd spontane dingen met je meemaken. Hierdoor heb je dus nog minder tijd om je huis op te ruimen, oeps! 

 
… Ziet jouw bureau eruit alsof er net een bom ontploft is? Liggen er overal theekopjes, tijdschriften, brieven en gescheurde papieren? Voel je vooral niet quilty. Het blijkt dus dat mensen die zich in een rommelige omgeving bevinden creatiever kunnen zijn. Dit komt doordat jij uit je comfortzone durft te stappen. Dit is zeker in jou voordeel want bedrijven willen heel graag creatieve denkers. Misschien is het een idee om op je cv te plaatsen dat je in een rommelig huis woont en er niet van houdt om op ruimen?
 
Last but not least: je bent veel leuker tussen de lakens. Je bent totaal niet bang om iets nieuws uit te proberen. En ook niet om vies te worden, dirty
 
Voel jij je al minder schuldig om je rommelige paleisje?