Dit is superherkenbaar als je BFF een man is!

Lifestyle door Sascha

Genoeg mensen delen de mening dat mannen en vrouwen geen vriendschap kunnen hebben samen. Toch zijn er een hele hoop dames die maar één best friend hebben, en jazeker, dat is een man! En dan zijn deze dingen vast heel herkenbaar…

 
Het begint natuurlijk bij de meest obvious vraag die mensen kunnen stellen over jullie relatie als BFF’s, namelijk of er toch echt niet iets meer achter zit dan alleen maar een hechte vriendschap. Lady’s met een mannelijke bestie: jullie zullen dit allemaal vast en zeker herkennen!

 
Zijn jullie een koppel?
Veel mensen kunnen zich niet goed voorstellen dat jouw bestie een man is en vragen zich daarom in eerste instantie af of jullie niet een koppel zijn. Laat jij weten van niet, dan is de volgende vraag of er niet toch iets meer achter zit...
 
Dates afschrikken
Wanneer jij op date bent en meldt dat jouw bestie en man is, wil dat jouw date nog weleens afschrikken. Op de een of andere manier vinden mannen dat toch een beetje intimiderend, maar gelukkig zijn er genoeg mannen die het wél kunnen waarderen.
 
Handy man
Zo’n beste vriendinnetje is natuurlijk ook hartstikke fijn, maar wie moet dan alle mannenklusjes opknappen? Juist! Jouw beste vriend wil met alle liefde jouw bank en tafel eventjes in elkaar zetten of een spijkertje in de muur slaan.
 
Geen drama en ruzies
Iedereen weet dat in praktisch iedere vrouw een dramaqueen schuilt, maar daar hebben mannen gelukkig niet zoveel last van. Met een beste vriend heb je nooit gedoe, ruzies en dramatische situaties. Lekker rustig!

Bron

Balans

Mannen brengen de balans want wanneer wij het op een huilen zetten, reageren de mannen minder emotioneel en dat is precies wat wij soms even nodig hebben. Op deze manier blijf jij ook wat sterker in zwaardere tijden.
 
Jaloezie
Ook heel herkenbaar voor vrouwen: ook al is je beste vriend je beste vriend, een tikkeltje jaloers ben je soms heus wel. Niet omdat je verliefd op hem bent, maar omdat er niemand tussen jullie in mag komen te staan!
 
In de toekomst
In the end denken al jullie vrienden dat jullie ooit nog wel bij elkaar zullen komen, ook al duurt dat misschien nog jaren. Je kunt hem natuurlijk absoluut niet missen in je leven, maar best friends is best friends, en niets meer dan dat…
 
Wing woman
Als zijn beste vriendin ben jij de perfecte wing woman voor hem. Je vindt het leuk om voor hem op vrouwenjacht te gaan, en vindt het helemaal niet erg om alleen naar huis te moeten. Alles voor de perfecte chick voor je bestie.
 
Vind jij het ook zo fijn om een mannelijke BFF te hebben?