Yay! Onze meisjesdroom komt uit dankzij dit café

Vrije tijd door Fadak

Ze zijn magisch, kleurrijk en hebben glitters; UNICORNS! Laten we eerlijk zijn, als het om unicorns gaat krijgen we toch spontaan een glimlach op ons gezicht. Ook al ben je geen 12 jaar meer, je mag nog steeds obsessed zijn door ze. 
 
Stiekem volgen deze magische wezens ons ook in elke levensfase. Als kind speelde je met My Little Pony, als tiener zag je hem tijdens Harry Potter en nu zijn we gewoon blijven hangen in deze obsessie. Je hebt tegenwoordig zelfs allerlei spullen met unicorns erop, van telefoon hoesjes tot en met zwembanden en onesies. 
 
 
Supertof café 
Voor iedereen die gek is op deze schattige, kleurrijke en glitter wezens, hebben wij heel goed nieuws. En we kunnen je garanderen dat je niet de enige bent die weg is van ze want in Thailand, Bang Rak is er een café speciaal voor Unicornlovers, OMG! 
 
De naam van het café maakt ons al enthousiast, maar het interieur *zwijmelt weg*. De kleuren van het café zijn voornamelijk pastel blauw en roze en heel veel glitter regenbogen. Er liggen overal unicorns knuffels in alle kleuren en formaten en natuurlijk niet te vergeten, de welbekende My Little Ponies. Genoeg gezelschap dus! 

 
En als de kers op de taart, natuurlijk alle lekkere dingen die ze daar serveren. Je hebt burgers met friet, tot aan ijs en slush puppy! En het ziet er allemaal zo magical uit. Komt ons meisjesdroom dan ook eindelijk uit? 
 
Met wie zou jij deze magische plek willen bezoeken?