Simpele dingen die mannen aantrekkelijk vinden

Relaties door Fadak
Als wij indruk willen maken op onze crush, gaan we tot het uiterste. We trekken de leukste outfits uit de kast, laten onze haren doen, maken ons volledig op en dit allemaal zodat de man waar we een oogje op hebben ons zien staan. 
 
Maar vinden ze dat wel echt zo aantrekkelijk? Al die make-up vinden wij bijvoorbeeld wel mooi, maar of hij dat ook vindt...? Wij kunnen je vertellen dat het allemaal niet zo overdreven hoeft. Mannen schijnen juist de simpele dingen die wij onbewust in zijn bijzijn doen aantrekkelijk te vinden. Dit zijn namelijk de dingen waarmee je hem helemaal wild maakt; 
 
 
… Voordat je je bed uitkomt, strek je nog even zo overdreven mogelijk je armen uit. Geloof het of niet, maar zoiets normaals staat bij mannen op de lijst van sexy dingen. We krijgen bijna het idee dat mannen ons leuk vinden om wie we werkelijk zijn! 
 
… Elke ochtend als je die veel te strakke skinny jeans aantrekt, moet je natuurlijk het welbekende dansje doen, want anders kom je er simpelweg niet in met je billen. Terwijl jij met je heupen van links naar rechts staat te shaken, kan hij hier grenzeloos van genieten. Shake it baby
 
… Stiekem vinden wij dit ook wel heel erg sexy; het moment dat je zijn stropdas knoopt. Hiermee zorg jij ervoor dat hij de rest van de dag er goed bij loopt. Daar gaat-ie dan, strak in pak. 
 
… Je kunt een man helemaal door laten draaien op het moment dat je op je lippen bijt.
 
… Oh, hier worden we heel erg gelukkig van! Mannen vinden het sexy als we in hun kleding rondlopen. Doorzoek zijn kast en pak de leukste shirts, sweaters, overhemden... alles wat je maar kunt pakken! 
 
… Vergeet je krultang, stijltang en föhn. Je hoeft niet meer een uur staan te zwoegen om je haar in model te krijgen, want mannen vinden een simpele paardenstaart meer dan hot! Ze vinden een casual look heel aantrekkelijk, dus zeg maar gedag tegen je lamme arm. 
 
… Niezen... Je zult wel denken waar hebben zij het over, maar mannen vinden dit echt aantrekkelijk. In tegenstelling tot hun eigen lompe nies, vinden ze de jouwe super cute! Hatsjoe! 
 
Wat vindt jouw lover het meest sexy aan jou?