Purrrfect nieuws: er bestaat Hello Kitty wijn!

Vrije tijd door Sabine
Als we iets fijn vinden, is het wel een wijntje drinken om het weekend te vieren. Maar je wekelijkse toost kan opeens een stuk schattiger worden. Er is nu namelijk Hello Kitty wijn en het is net zo schattig als je je voorstelt! 
 
Eerder dit jaar kwam men al met een chocoladereep met rosésmaak en nu mogen we weer in onze handjes knijpen want onze favoriete katjes komen met hun eigen wijn! What a time to be alive! 
 
 
Lekkere wijntjes 
We keken weleens met onze oppaskindjes naar een Hello Kitty programmaatje en je moest nageven dat het duo wel erg schattig was, maar toch wat kinderlijk (al trekken de dames in Japan zich daar niets van aan). Maar Hello Kitty is opeens een stuk minder kinderachtig! Sterker nog: wij, wijnliefhebbers, worden nu ook aangesproken. Sanorio, het bedrijf achter Hello Kitty, is namelijk een samenwerking aangegaan met de Italiaanse Torti wijnmakerij en hieruit is een ontzettend schattig wijntje ontstaan die je gewoon wilt hebben! 
 
Een lekkere rosé, wit wijntje of een rode, je kunt ze nu allemaal drinken van Hello Kitty! Hoewel, nu… het schijnt dat al sinds 2007 Hello Kitty wijn op de markt is. Hoe we dat in hemelsnaam hebben gemist? Wij weten het ook niet, maar we zijn blij dat we het nu weten! De flessen zien er in ieder geval erg schattig uit en wij vragen ons af of de wijn net zo zoet zal zijn als de poesjes zelf. 
 
Bestellen
Een flesje Hello Kitty geluk kun je bestellen op Great Wine Direct voor ongeveer €16.80. Wil je meer dan alleen dat? In het restaurant van Antonio Cagnolo in Los Angeles is een heel menu gecreëerd rondom de wijn, waaronder een Hello Kitty vormige meloen! Wat wil je nog meer? 

Met wie zou jij deze wijn wel willen drinken?