Liefde / Relaties
Relaties

Zo herken jij dat je verslaafd bent aan liefde

De één is verslaafd aan shoppen, de ander aan chocola. Wijn kan ook nog wel, maar drugs... Dat gaat iets te ver. Maar wat ook een tikkeltje ongezond is, is als jij geen genoeg kunt krijgen van liefde. Ben jij een hopeloze romanticus? 
 
Verslaafd zijn aan liefde lijkt een onmogelijk fenomeen. Maar net zoals drugs of alcohol kan men verslaafd raken aan liefde. Okay, dit is natuurlijk geen ziekte, maar ongezond is het wel! Mensen die hieraan lijden zijn vaak onzeker, twijfelen over wat ze willen in het leven en hebben perse een lover nodig om gelukkig te zijn. Sterker nog; zij voelen zich alleen compleet als ze iemand om zich heen hebben. Zonder een liefde zijn ze onzeker en altijd op zoek naar bevestiging. Herken jij jezelf hierin? Geloof ons, jij bent niet de enige die struggelt met de volgende issues
 
 
 
… Je bent altijd op zoek naar liefde, alleen zijn is niets voor jou. Het woordje ‘single’ geeft jou nare rillingen. 
 
… Jij bent alleen intens gelukkig als je met je (of een) lover bent. Op andere momenten voel jij je onzeker en ben je eigenlijk niet echt blij met jezelf.
 
… Als de ‘honeymoon phase’ voorbij is, ben jij je relatie eigenlijk al zat. Jij wilt het liefst altijd op je roze wolkje blijven zweven. Benieuwd naar hoe lang deze fase duurt? Lees dan dit artikel!
 
… Je verkiest je relatie boven je vriendinnen. Soms is dit zo erg uit de hand gelopen, dat je vriendinnen hier iets van zeiden, jullie ruzie kregen of jij ze zelfs niet meer ziet. Dit is echt niet healthy!
 
… Jouw omgeving (lees familie, vriendinnen, collega’s en kennissen) noemt jou een hopeloze romanticus. Begrijpt niemand dan dat jij gelooft dat ergens op deze planeet jouw prins op het witte paard rond huppelt? 
 
… Jij kunt je zo goed inleven in de Disneyprinsessen. Als het meteen matcht, waarom kun je dan niet gelijk trouwen en aan kids beginnen? Jullie leven nog echt wel hapily ever after
 
… Sowieso zwijmel jij weg bij romantische films en boeken. Wat nou onzin?! Dit is pure fictie hoor! 
 
 
… Jij bent altijd aan het fantaseren over je lover of een perfect liefdesleventje. Huisje, boompje, beestje en een hele knappe, romantische man. 
 
Liefde is geweldig, maar niet alles. Herken jij jezelf hierin? Bedenk je dan maar dat er belangrijkere zaken zijn dan het vinden van of het zijn met een lover. Laat je carrière, vriendschappen, maar vooral jezelf hier niet onder lijden! Leer eerst van jezelf houden, voor je van iemand anders houdt! 

Waar ben jij stiekem verslaafd aan?