Oeps! Thijs Boermans in de problemen: 'Ik zag wazig van de pillen'

Media door Alyssa

Thijs Boermans vertelt in de meest recente aflevering van zijn podcast Borrelpraat dat hij tijdens zijn vlucht naar Zuid-Afrika de stewardessen voor een flinke uitdaging heeft gesteld.

Zuid-Afrika

Thijs en zijn vriendin Anna Nooshin genoten samen van een geweldige vakantie in Zuid-Afrika. Op de terugvlucht raakte Thijs echter zijn mobiele telefoon kwijt...

Wazig door de pillen

"Er was een moment dat ik vijf slaappillen had ingenomen", begint Thijs zijn verhaal over de vlucht. "Het waren geen vreemde pillen, gewoon die je bij de drogist kunt krijgen. Toen we landden, begon ik mijn telefoon te zoeken." Maar het mobieltje was nergens te vinden en dat terwijl Thijs het net nog in zijn handen had gehad. Hij wilde het liefst als een van de eersten het vliegtuig verlaten om de lange rijen bij de paspoortcontrole te vermijden. "Dus begon ik te zoeken, maar ik was nogal wazig van die pillen."

Hulp 

Thijs vroeg een stewardess om hulp. Ze begon de stoel uit elkaar te halen in een poging de telefoon te vinden, maar zelfs dat mocht niet baten. Zelfs het gebruik van Find my iPhone via de telefoon van de piloot leverde geen resultaat op. "Ik ben een beetje chaotisch, maar hoe moeilijk kan het zijn om een telefoon terug te vinden? Ik had 'm nog maar een uur geleden vast!"

Servetten en dienbladen

Na een wanhopige zoektocht herinnerde Thijs zich ineens wat er gebeurd was. Hij had zijn telefoon per ongeluk onder een servet op zijn dienblad laten liggen na het eten en toen het dienblad aan de stewardess teruggegeven. "Dus ik zei: 'Mevrouw, we moeten door al die borden en schalen, want mijn telefoon ligt daartussen.' Ik heb zelfs twee karren met stewardessen uitgezocht, tot mijn telefoon eindelijk tevoorschijn kwam." Uiteindelijk was hij de laatste in de rij bij de paspoortcontrole. Balen!

Lees ook: Monica Geuze verdedigt Bachelor-Paul: 'Hij was niet dronken'