Winter vol Liefde-Joshua aan het daten: 'Door Benjamin weet ik wat ik niet wil'

Media door Alyssa

De ongemakkelijke situaties tussen Joshua en Benjamin uit Winter Vol Liefde staat nog vers in ons geheugen gegrift. Terwijl Joshua in de sneeuw smoorverliefd was op Benjamin, vond Benjamin Joshua iets te overdreven. Gelukkig kan Joshua zijn ex-situationship nu voorgoed achter zich laten, want hij heeft een nieuwe liefde gevonden!

Nieuwe liefde

In een interview met weekblad Story kijkt Joshua terug op zijn avontuur met Benjamin in Zwitserland. "Ik heb er geen spijt van dat ik toen alles heb gegeven. Dat is gewoon wie ik ben. Ik hou ervan om groots uit te pakken, vooral als ik iemand leuk vind. En dat doe ik nu ook", deelt Joshua. Hij onthult ook meteen dat hij al 'wat dates heeft gehad'.

Leerschool

Eerder heeft Joshua al laten weten dat het hele avontuur een enorme leerschool voor hem is geweest. Maar wat heeft hij nu eigenlijk precies geleerd? "Wat ik heb geleerd tijdens die periode is dat ik iemand wil die vastberaden is en mij écht kan verrassen", legt Joshua uit. "Ik ben nu veel duidelijker over wat ik wel en niet wil. Laten we het daar maar op houden."

Het roer om dankzij Winter Vol Liefde

Hoewel Winter Vol Liefde Joshua geen liefde opleverde, heeft het hem wel iets anders gebracht. Dankzij het programma kreeg hij een extra zetje om zijn droom na te jagen. Joshua heeft om deze reden afscheid genomen van zijn lunchroom in Amsterdam. "Ik heb ontdekt dat ik iets in de media wil gaan doen. Voordat ik meedeed aan Winter Vol Liefde, had ik al in gedachten om een mediabedrijf te starten," legt hij uit. Joshua heeft deze stap echter nooit durven zetten, tot nu.

Grote droom

"Ik had nooit gedacht dat mijn deelname zo'n enorme impact zou hebben. Het was altijd al mijn droom", vertelt Joshua enthousiast over zijn wens om de wereld van media te betreden. "Ik heb ooit geprobeerd om toegelaten te worden tot de toneelschool, maar dat liep op niets uit. Daarna ben ik naar de hotelschool gegaan. Nu wil ik echt iets in de media doen. Maik de Boer coacht me en ik heb al wat interessante gesprekken gehad. Er zijn nog geen concrete plannen gemaakt, dus ik kan nog niets bevestigen. Maar ik kijk enorm uit naar dit nieuwe avontuur", sluit Joshua af. Wie weet zien we Joshua binnenkort dus opnieuw op tv!

Lees ook: Winter vol Liefde-Benjamin deelt flinke sneer uit naar Joshua: "geen zin in, dááág!"