Huh? Een teentje knoflook in je toilet helpt je bij het schoonmaken

Wonen door Chloe

Wanneer je aan een frisse geur denkt, dan is knoflook waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. Toch schijnt dit ideaal te werken als je je toilet schoon wilt krijgen. Eén teentje voor een schoon toilet? Wij leggen je uit hoe het je helpt bij het schoonmaken.

Onstekingsremmende functie

Knoflook is niet alleen heel erg lekker, maar heeft ook nog een andere functie. Het werkt namelijk ook ontstekingsremmend waardoor je het ook prima kan gebruiken om mee schoon te maken. Knoflook is namelijk ideaal tegen bacteriën en schimmel. Wel zo fijn in een vochtige ruimte zoals het toilet.

Toilet schoonmaken met knoflook

Je toilet schoonmaken met knoflook? Geloof ons, het werkt echt fantastisch en is mega simpel. Je hoeft namelijk alleen maar een knoflook teentje te pellen en 's nachts in het toilet te leggen. De volgende ochtend spoel je het teentje gewoon door. Als je dit één keer in de twee weken doet zal je al merken dat je een stuk minder hoeft te boenen dan normaal.

Ook voor de badkamer

Zoals we eerder al zeiden werkt knoflook heel goed voor vochtige ruimtes omdat het schimmel tegen gaat. Leg dus vooral eens een teentje knoflook in de badkamer, het washok of een andere ruimte waar je last hebt van schimmel.