Verdrietig: hondje van B&B Vol Liefde-Marian is overleden

Media door Rochèll

In het populaire tv-programma B&B Vol Liefde zagen we dat B&B-eigenaar Marian (68) en haar hondje Amy onafscheidelijk waren. Een maand geleden maakte Marian bekend dat haar geliefde viervoeter geopereerd moest worden. Vandaag deelt ze helaas verdrietig nieuws: hondje Amy is overleden.

B&B Vol Liefde-Marian en hondje Amy

In een interview uit de Telegraaf-bijlage Vrouw vertelde Marian onlangs over de ziekte van hondje Amy. De chihuahua kampte met zware hartproblemen die in Nederland niet te behandelen zijn. "Ze krijgt in Frankrijk een openhartoperatie," vertelde Marian. "Er is maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft." In de realityserie zagen we haar hondje al veelvuldig in beeld komen. Ze is er vrijwel altijd bij. Amy "gaat voor alles", zegt Marian ook. "Ze is pas acht jaar. Maar als de operatie slaagt, dan kan ze gewoon veertien of vijftien jaar worden zonder problemen."

Hondje Amy is overleden

Helaas bleek de operatie niet genoeg om het leven van hondje Amy te redden. Vandaag laat ze aan RTL Boulevard weten dat Amy het niet heeft overleefd.