Met het dragen van deze kleuren lijk je nog bruiner

Mode & trends door Chloe

Nu de zomer echt begonnen is en de vakantie misschien wel voor de deur staat doen we er vaak alles aan om een lekker kleurtje te krijgen en te behouden. Maar wist je dat er ook bepaalde kleuren zijn die je kan dragen waardoor je nog bruiner lijkt? Welke kleuren dat zijn lees je hier.

Bruiner dan je bent

Misschien ga je dit jaar wel helemaal niet naar de zon, maar wil je er wel een beetje gekleurd uit zien. Sla die zonnebank dan maar over, want je kleding kan ook al een hoop doen. Er zijn namelijk een aantal kleuren waardoor je nog bruiner lijkt dan je eigenlijk bent.

Wit 

Dit komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar wit is de ideale kleur om je huid wat bruiner te laten lijken. Maar je moet ook even kijken naar jouw huidtint. Zo is fel wit bijvoorbeeld heel geschikt als je koele huidtint hebt, terwijl gebroken wit dan weer mooier is voor mensen met een goudbruine huid.

Oud roze

Deze zag je dan waarschijnlijk weer wat minder aankomen, maar ook oud roze zorgt ervoor dat je bruiner lijkt. Deze kleur zorgt er namelijk voor dat alle aandacht naar jouw getinte huid gaat. Ideaal dus!

Koraal

Ook koraal is de perfecte kleur als je er wat bruiner uit wilt zien deze zomer. Koraalkleuren doen het net als oude roze heel erg goed. Tijd om wat mooie items in te slaan dus in deze kleur!

Blauw

Wil je lekker opvallen? Ga dan voor blauw. Vooral kleuren zoals een warme blauwgroen of turquoise zorgen ervoor dat jouw gebruinde huid extra opvalt. Lekker zomers dus.

Kleuren van citrusvruchten

Als je van kleur huid hebben we goed nieuws voor je, want ook citruskleuren zijn perfect om je huid deze zomer extra op te laten vallen. Denk hierbij aan sinaasappel oranje, citroen geel of limoen groen. Van deze kleuren krijgen we daarnaast ook nog eens een heerlijk zomers gevoel. Kom maar op met die kleur!

Huidskleur

Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft iedere huid een andere ondertoon. Dit is een hele handige manier om te bepalen welke kleuren jou goed staan. Maar hoe kom je hier nou achter? Wij leggen het je uit! Lijken je bloedvaten blauw of paars? Dan heb je een koele ondertoon en zou fel wit je dus fantastisch staan. Lijken ze meer groen? Dan heb je een warme ondertoon en matchen rode en donkere kleuren prachtig bij jouw huid. Kan je moeilijk een kleur herkennen van je bloedvaten? Dan heb je waarschijnlijk een neutrale ondertoon.