Hebben: Lidl verkoopt nu dit retro pastelkleurige koffiezetapparaat (voor een prikkie)

Wonen door Rochèll

Hoe drink jij je bakkie pleur het liefste? Zwart, met melk of gemaakt door het leukste koffiezetapparaat óóit? Laatste? We got you. Lidl verkoopt nu namelijk een ge-wel-dig pastelkleurig koffiezetapparaat. Zet dit pareltje op je aanrecht en violà: de keuken ziet er al een stuk gezelliger uit. Goed nieuws voor fans: het koffiezetapparaat is nu in de aanbieding!

Pastelkleurig koffiezetapparaat

Eerlijk is eerlijk: dit koffiezetapparaat van Lidl wil je toch gewoon hebben? Het koffiezetapparaat zet maximaal twee kopjes koffie tegelijkertijd. Er zit een draaibaar 2-in-1 hogedrukstoompijpje aan het apparaat bevestigd: heetwateruitloop en een melkopschuimmondstuk. Zo maak jij zelf de lekkerste latte macchiato of cappuccino, vanuit eigen keuken! Het koffiezetapparaat komt ook inclusief een 2-in-1 koffiemaatschep met stamper.

Ook interessant: Waarom je 's ochtends liever niet twee kopjes koffie achter elkaar drinkt

Verschillende kleuren

Voor wie niet zo fan is van roze: niet getreurd. Er zijn namelijk nog meer kleuren om uit te kiezen. Het koffiezetapparaat is verkrijgbaar in de kleuren pastelroze, pastelgroen en pastelgrijs. Normaal kost de machine je 89,99 euro, maar op dit moment is er een aanbieding: je shopt 'm al voor 79,99 euro. Hebben!