Ferry Doedens: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Ferry Doedens is naast acteur ook zanger, erotisch model en presentator.

Over Ferry Doedens

Volledige naam
Ferry Doedens
Geboortedatum
17 juni 1990 (leeftijd 34 jaar)
Geboorteplaats
Drachten
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Het is niet bekend of Ferry momenteel een relatie heeft.

Achtergrondinformatie

Ferry is met name bekend geworden door zijn rol als Lucas Sanders in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ook nam hij als zanger deel aan Idols IV. Afgelopen jaren kwam hij ook in het nieuws vanwege zijn account op het OnlyFans platform.

Jeugd

Ferry bracht zijn jeugd door in Drachten en ging daar onder andere naar het vmbo. Ferry heeft een oudere broer en zus. Zijn vader was eigenaar van een speelgoedwinkel in Drachten. Toen hij 15 jaar was speelde hij een figurantenrol in de musical Pietje Bell. Na de middelbare school ging Ferry de mbo-opleiding Kunst, Theater en Media volgen aan de Noorderpoort in Groningen.

Carierre

Nice to know: Ferry won in 2006 de Nederlandse kampioenschappen levend standbeeld in Arnhem. In diezelfde periode begon hij zich ook te ontwikkelen als zanger. In 2007 wist hij bij de laatste 18 kandidaten van Idols 4 te komen. Hij zat toen een tijdje in de boyband IDSF. Vanaf 2009 speelde Ferry de rol van het homoseksuele personage Lucas Sanders in Goede tijden, slechte tijden. In 2011 presenteerde hij eenmalig het jeugdprogramma Kids Top 20. Ook speelde hij een gastrol in de miniserie Gooische Frieten. Daarnaast was hij te zien in een team in de remake van het televisieprogramma Fort Boyard.

Ferry was ook enige tijd de alternate van Jim Bakkum in de musical Wicked. In 2012 speelde hij in de jeugdserie De Vier van Westwijk van de AVRO. In 2014 speelde hij zelfs een gastrol in de Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful. In 2014 deed Ferry mee aan Expeditie Robinson en in 2022 aan Special Forces.

Saillant detail is dat Endemol Ferry ontsloeg in 2015 uit Goede tijden, slechte tijden. Dit had te maken met een drugsprobleem dat hij had. Hij keerde in 2016 echter weer terug in zijn rol, om vervolgens in 2020 opnieuw te worden ontslagen. Ditmaal vanwege het niet opvolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis.

Vermogen Ferry Doedens

Hij zou 40.000 euro per maand verdienen met het publiceren van naaktfoto's en -video's op het platform OnlyFans.

Instagram Ferry Doedens

Bekend van

OnlyFans

Eind 2020 werd bekend dat Ferry onder het pseudoniem Ferdinand Diego softporno aan is gaan bieden tegen betaling via het OnlyFans platform. Met het maken van expliciete content sleept hij aardig wat geld binnen. Maar het leverde hem, met name in het begin, ook veel kritiek op.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Ferry Doedens

Wat doet Ferry op OnlyFans?

Ferry maakte de keuze om een account te starten op OnlyFans, een platform waarop mensen vaak expliciete beelden delen tegen betaling. Via een vriend kwam hij op het idee om zich aan te melden op OnlyFans.

Hoe lang is Ferry?

Ferry is 1.90 m lang.

Waarom is Ferry weg uit GTST?

Ferry hield zich niet aan de coronamaatregelen, waarop RTL besloot hem twee weken op non-actief te zetten. Wat uiteindelijk leidde tot zijn ontslag.

In welke boyband zat Ferry?

Begin 2008 werd Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met die band is hij in de clip “Sinner” op TMF te zien.

Waar komt Ferry vandaan?

Ferry komt uit Drachten, Friesland.

Hoeveel keer heeft Ferry Goede Tijden Slechte Tijden verlaten?

Ferry is twee keer een periode in Goede Tijden Slechte Tijden gezien geweest. Hij is ook twee keer ontslagen.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: Brunopress