Dit zijn de leukste activiteiten voor een dubbeldate

Single & daten door Maya Luz

Op dates gaan met je partner alleen is al ontzettend leuk, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Als je vriendinnen hebt die ook een partner hebben, kunnen jullie op dubbeldate gaan! Wil jij met je partner en een ander koppel op date? Dit zijn de leukste activiteiten voor dubbeldates.

Lees ook: Dit zijn de leukste date ideetjes voor koppels die graag actief zijn

Organiseer een dinner party

Je kunt tijdens jullie dubbeldate een hapje gaan eten, maar een dinner party organiseren is misschien wel tien keer leuker. Vraag iedereen om iets lekkers mee te nemen: een flesje wijn, een dessert of een voorgerechtje. Vervolgens kan iedereen helpen bij het maken van het eten. Het is een gezellige activiteit waarbij jullie team work nodig hebben. Hierbij komt de compatibiliteit van de koppels goed naar voren. En na het harde werk kunnen jullie samen gezellig genieten van het resultaat.

Organiseer spelletjesavond

Zijn beide koppels erg fanatiek en competitief? Organiseer dan een spelletjes avond. Ga hierbij voor spelletjes die je in teams speelt. Zo kunnen de twee koppels het tegen elkaar opnemen in een spelletjes wedstrijd. Het verliezende koppel organiseert de volgende dubbeldate?

Doe een escaperoom

Zijn jullie allemaal fanatiek maar werken jullie liever samen? Ga dan een escape room doen. Hier kunnen jullie jullie skills combineren om zo snel mogelijk te ontsnappen. Er zijn veel verschillende soorten escape rooms te vinden in Nederland. Voor horrorfans kunnen jullie gaan voor een enge room. Maar jullie kunnen bijvoorbeeld ook gaan voor een vrolijkere optie.

Bezoek een museum

Nederland is rijk aan prachtige musea. Als beide koppels houden van een beetje cultuur snuiven, is dit een hele fijne dubbeldate activiteit. Het is geschikt voor regenachtige dagen of voor de dagen waarop jullie liever iets rustigs ondernemen. Dit is ook een goede mogelijkheid om mooie foto's samen te maken!

Ga naar een dierentuin

Net als musea hebben we in Nederland ook een aantal prachtige dierentuinen. Dit is de ideale activiteit voor de actievelingen die dol zijn op dieren. Dit is ook een perfecte mogelijkheid om leuke foto's te maken samen! Dit is een heerlijke activiteit voor op een zonnige dag. Maar als het regent kunnen jullie ook een aquarium bezoeken.

Ga laser gamen

Als laatste ideetje brengen we de competitie nog even terug. Dit is de ideale dubbeldate voor de koppels die houden van competitie en die graag sportieve activiteiten ondernemen. Tijdens deze potjes laser gamen kunnen de koppels in teams samenwerken en het tegen elkaar opnemen. Maar jullie kunnen ook ieder voor zich spelen. Tijdens deze date voelen jullie je allemaal weer even kind.

Lees ook: 20 ideeën voor romantische dates in de buitenlucht