Roy Donders komt terug op tv met eigen realityserie

Media door Elsemieke

De 31-jarige Roy Donders kennen we als de Brabantse huispakken-koning die eerst op mannen viel, maar nu een relatie heeft met Michelle. Nu zijn vriendin zwanger is, levert dat genoeg redenen op voor een heuse realityserie.

Roy Donders komt terug op tv met eigen realityserie

Roy Donders komt terug op de beeldbuis met zijn eigen realityserie op tv. De stylist van het zuiden maakte in 2013 zijn opwachting op de tv als Brabantse huispakkenkoning met zijn realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden. De serie was vier seizoenen lang te zien bij RTL 5 en ook nog twee seizoenen bij SBS6. Vijf jaar later komt de stylist van het Zuiden weer terug, maar dit keer naar TLC en discovery+.

‘De stylist van het zuiden’ werd – tot zijn eigen verbazing – verliefd op Michelle, een blonde vrouw uit Brabant. “Dat kón toch ook helemaal niet?”, zei hij daarover tegen Privé over het moment dat hij merkte meer dan alleen vriendschap te voelen voor Michelle. De twee ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Griekenland en Roy vertelt dat zijn gevoelens direct begonnen te groeien. Omdat Michelle nog een andere relatie had, moesten de gevoelens even geparkeerd worden.

Lola en Fifi

Terug in Nederland ontmoetten ze elkaar weer rond de Kerst en werd duidelijk dat ze toch echt verliefd op elkaar waren. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht", zegt Roy. Nog voor de zwangerschap van Michelle begonnen de camera's al met draaien. Ook maken we kennis met de dochter die Michelle heeft uit een eerdere relatie en hondjes Lola en Fifi zijn van de partij. Daarbij werkt Roy Donders als zanger en ondernemer.