Als je van deze dingen blij wordt begin je oud te worden

Vrije tijd door Anne-Fleur

Vroeger kon je ontzettend gelukkig worden van Barbies, Playmobile en Animal Hospital. Alhoewel het ons nog steeds geweldig lijkt om weer zo'n set in handen te hebben, het is niet meer onze eerste keus van dingen die we graag willen hebben. Als je van deze items nu wél blij wordt, dan is dat een teken dat je stiekem ouder begint te worden...

Als je van deze dingen blij wordt begin je oud te worden

Het zal je misschien verbazen, of je gaat het allemaal steevast ontkennen, maar facts don't lie. Heb je deze dingen allang in je huis liggen, of word je helemaal gelukkig als je ze in de winkel ziet liggen, dan moet je dat toch echt als een teken gaan zien dat je ouder wordt. 

1. Goede schoonmaakmiddelen

In het bezit zijn van goede schoonmaakmiddelen is gegarandeerd iets waar je heel blij van wordt wanneer je je jonge jaren achterlaat. Er is toch niets fijner dan een hele keukenkast vol hebben staan met de beste producten die ook daadwerkelijk doen wat ze moeten doen? 

2. Een compleet en matching servies

Wanneer je je eigen huis, appartement of gewoon wanneer je op jezelf woont is het hebben van een matching en compleet servies een van de mooiste dingen die er bestaan. In je jonge jaren als student scheelde het je waarschijnlijk niet zoveel en had je misschien 2 vorken, een mes, een eetbordje en een glas dat ook diende als koffiekopje in je kast liggen (en daar was je ook helemaal content mee). Maar nu je ouder bent kan je helemaal gelukkig worden van een servies dat gewoon compleet en heel in je keuken staat.

3. Keukengerei

Het lijkt een beetje op het hebben van een mooi servies, maar ook keukengerei does something met ons. Een complete bestekset, een mixer, stevige en mooie tangen waarmee je je vleesjes omdraait terwijl je aan het koken bent, een vergiet die past bij je interieur... Klinkt hemels toch?

5. Koffiezetapparaten

Deze geldt eigenlijk alleen voor de coffee lovers onder ons, maar grootse, dure apparaten waar je vroeger niet eens naar omkeek maken je - nu je ouder wordt - als een kind zo blij. In de mediamarkt en andere gave woonwinkels met de nieuwste apparaten leef jij je helemaal uit en kun je uren blijven kijken naar de nieuwste snufjes op het gebied van koffie. 

6. Wasmachines en drogers

Ben je in het bezit van een wasmachine en een droger? Dan ben je 1. heel erg gezegend en 2. waarschijnlijk enorm blij met het feit dat je twee van deze geweldige apparaten hebt. Vooral als je het pas geleden hebt aangeschaft is de was doen een feestje. Het is toch fascinerend hoe de was zo schoon en fris kan ruiken en daarna direct droog is? What a life.