Op kraamvisite: wat kan je het beste cadeau geven?

Kinderen door Chloe

Wanneer je als eens op kraamvisite bent geweest dan herken je dit probleem vast: je hebt geen idee wat je cadeau moet geven. Je wilt natuurlijk wel iets geven waar je de kersverse ouders en hun kleintje blij mee maakt. Maar ja, alles wat ze nodig hebben, hebben ze waarschijnlijk al. Wil jij niet met de zoveelste knuffel aankomen maar met echt een origineel cadeau? Hier vind je de leukste cadeaus voor als je op kraamvisite gaat.

Gegraveerde bestekset

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Koop dan een leuke bestekset speciaal voor kinderen en laat hier iets in graveren. Denk bijvoorbeeld aan de naam van het kindje, de geboortedatum of een speciale boodschap. Dit is zo'n cadeau waarvan de ouders het waarschijnlijk voor altijd zullen bewaren.

Winter accessoires

Met deze koude dagen zijn wat leuke winter accessoires altijd welkom. Denk aan lekker warme slofjes, handschoenen of een mutsje. Hier kan je als ouders nooit te veel van hebben. 

Muts Lusaka, Noppies - €9,99

Slaapzak

Heb je een wat groter budget? Dan is een slaapzak ook super leuk om cadeau te geven. Let wel even goed op of het een winter- of zomerslaapzak is en bedenk hoe groot het kindje in dat seizoen is. Als je nu een zomerslaapzak koopt dan zal het kindje tegen de tijd dat hij of zij het kan dragen natuurlijk alweer gegroeid zijn. 

Winterslaapzak Beetle, Noppies - €54,99

Matching setjes

Bij veel babycollecties kan je ook zelf leuke setjes samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een babydoekje met matchende speendoek. Super schattig toch?

Speendoekje Duck, Noppies - €9,99

Washandje Duck, Noppies - €14,99

Badcape

Een badcape is een cadeau waar je als ouder heel veel aan hebt. Ook hier kan je er nooit genoeg van hebben en dus zit je hiermee altijd goed. Daarnaast zijn deze capes er ook in de meest schattige varianten. Superleuk om te geven dus.

Liewood badcape, Bijenkorf - €30,-

Sloffen of schoenen

Leuke slofjes of schattige schoenen doen het ook altijd goed. Ook hier hebben de ouders echt wat aan en hoe leuk om deze items lekker te mixen en matchen met de kleding. 

Denver babyslofjes, Bijenkorf - €29,95