Thijs Boermans plast mede-Expeditielid onder: "geen gêne meer"

Media door Elsemieke

Na het uitgebreide diner ter gelegenheid van het samensmeltingsdiner, hebben de kandidaten in Expeditie Robinson aflevering 10 zó hard genoten, dat hun lichamen in de war zijn. Het zorgte voor ongemakkelijke en vooral natte taferelen in het bed van Niek Boermans.

Thijs plaste mede-Expeditielid onder: "geen gêne meer"

Niels was in de nacht na het enorme samensmeltingsdiner vooral in de zee te vinden om al het voedsel er weer uit te laten. "Ik had diarree", biecht hij op. "Dat is ook wel te verwachten na gisteren", reageert Thijs. "Ik heb alleen maar lopen eten en kotsen. Ik weet ook niet of het nou heel goed is wat we gisteren hebben gedaan. Nu gaan we weer opnieuw honger lijden en moet je weer opnieuw dat mentale proces door." 

'Rose Bertram en Thijs Boermans hadden een affaire tijdens Expeditie Robinson'

Blote reet

Goed geslapen heeft Thijs in ieder geval wel. "Ik had een droom dat ik aan het plassen was. Ik had zoveel gegeten dat ik echt in een soort high zat, dus ik wist niet meer of ik aan het dromen was of dat ik wakker was. Op een gegeven moment word ik wakker en ik zie gewoon dat ik tegen Niek aan het plassen ben." Niek reageert sportief op de natte douche. "Ik zag 'm net ook nog in z'n blote reet staan hier. De gêne is er wel af hoor, na vier weken."

Winnaarseiland

De kandidaten moeten voor het eerst in Expeditie Robinson voor zichzelf strijden. Met hun voeten staan ze op een steeds kleiner wordend blokje. Harry stapt als eerste af, dus krijgt hij een zwarte stem. April wint de proef en samen met Vincent en Dzifa mag ze een nachtje doorbrengen op winnaarseiland. Jubelend geniet het drietal van een schone douche, fijn matras én een lekker maaltje. Op de eilandraad krijgt de voor de meeste kandidaten onsportieve Chatilla uiteindelijk zeven stemmen tegen zich. Daarom moet zij het eiland verlaten in Expeditie Robinson aflevering 10. Dat betekent dus dat Chatilla naar afvallerseiland moet, waar zij Mike gezelschap kan houden. "Wauw, kom maar op!"